Πηγή Φωτογραφίας: screenshot//Έρωτας με την πρώτη ματιά – Παντρεύονται Άννα Μπουσδούκου και Ανδρέας Δρακόπουλος
Pagenews.gr / Lifestyle / Έρωτας με την πρώτη ματιά – Παντρεύονται Άννα Μπουσδούκου και Ανδρέας Δρακόπουλος
Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και η διευθύντρια επικοινωνίας του Ιδρύματος θα παντρευτούν στην Αθήνα – Δείτε την αγγελία του γάμου τους
Ο Ανδρέας Δρακόπουλος ως αγαπημένος ανιψιός του Σταύρου Νιάρχου, κληρονόμησε το 10% των μετοχών της περιουσίας του και ανέλαβε πρόεδρος του ΙΣ. Τα σκαλιά της εκκλησίας πρόκειται να ανέβουν ο εγγονός του Νιάρχου, Ανδρέας Δρακόπουλος και η Άννα Μπουσδούκου. Όπως έγινε γνωστό μέσα από την αγγελία του γάμου τους, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και η διευθύντρια επικοινωνίας του ιδρύματος και δημοσιογράφος θα παντρευτούν στην Αθήνα.
Όπως αναφέρεται στην αγγελία: «Ο Ανδρέας Δρακόπουλος, γεννηθείς εις Αθήνας Αττικής, κάτοικος Καβουρίου Βουλιαγμένης, γιος του Κωνσταντίνου και της Ελένης, το γένος Μερκάτη και η Άννα Κύνθια Μπουσδούκου, γεννηθείσα εις Αθήνας Αττικής, κάτοικος Αθηνών Αττικής, κόρη του Νικολάου και της Ιωάννας, το γένος Βασιλοπούλου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής».
Δείτε την αγγελία του γάμου τους
Η σχέση του ζευγαριού μετρά ήδη αρκετά χρόνια, ενώ μοιράζουν το χρόνο τους ανάμεσα στην Αθήνα και τη Νέα Υόρκη. Χαμηλών τόνων και οι δύο είχαν κρατήσει τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί ενώ η Άννα Μπουσδούκου εργαζόταν στην τηλεόραση του Σκάι και δέχθηκε πρόταση να αναλάβει τη διεύθυνση επικοινωνίας του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Λίγο νωρίτερα είχε χωρίσει βελούδινα με συνάδελφό της στο κανάλι.
Aνδρέας Δρακόπουλος: Ποιος είναι ο εγγονός του Νιάρχου που κέρδισε την καρδιά της Άννας Μπουσδούκου
Την οδηγεί για δεύτερη φορά νύφη στην εκκλησία
Ο Ανδρέας Δρακόπουλος δεν ανήκει στην κατηγορία των ανδρών που επιδιώκουν τα φώτα της δημοσιότητας κι όμως κατάφερε να «κλέψει» την καρδιά μιας δημοσιογράφου, της Άννας Μπουσδούκου.
Ο πρόεδρος του ΙΣΝ και η διευθύντρια επικοινωνίας του Ιδρύματος ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, όπως αποκάλυψε πρόσφατη αναγγελία γάμου.
Η είδηση μπορεί να ξάφνιασε αρκετούς, όχι όμως όσους γνωρίζουν τον διακριτικό αλλά δυναμικό ρόλο που παίζει ο Ανδρέας Δρακόπουλος στη δημόσια ζωή πίσω από τις σκηνές, αλλά πάντα στην πρώτη γραμμή της προσφοράς.
Ανδρέας Δρακόπουλος – Ο «άνθρωπος του ΙΣΝ»
Γεννημένος στην Αθήνα, από οικογένεια με βαθιές ρίζες στην επιχειρηματικότητα, είναι ανιψιός του Σταύρου Νιάρχου και εγγονός της αδερφής του Μαρίας, από την πλευρά του πατέρα του, και δισέγγονος του αυλάρχη Αλέξανδρου Μερκάτη, από τη μητέρα του, ενώ πούδασε οικονομικά στο Wharton School του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνιας. Μάλιστα ήταν ο αγαπημένος ανιψιός του εφοπλιστή, ο οποίος του κληροδότησε το 10% των μετοχών της εταιρείας Willow Trust Company.
Ηγείται του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), που μετρά πάνω από 5.100 δωρεές παγκοσμίως επί της προεδρίας του, σε τομείς όπως η υγεία, ο πολιτισμός και η παιδεία: Από νοσοκομεία και σχολεία μέχρι και πολιτιστικές πρωτοβουλίες, με μεγαλύτερη όλων φυσικά τη δημιουργία του ΚΠΙΣΝ.
Ο Ανδρέας Δρακόπουλος έξω από την Ελλάδα
Ο Ανδρέας Δρακόπουλος έχει χτίσει γέφυρες με κορυφαία ιδρύματα και πανεπιστήμια όπως τα Rockefeller, Johns Hopkins και το CSIS, ενώ είναι μέλος ή πρώην μέλος των διοικητικών τους συμβουλίων. Με προσωπικές δωρεές έχει ενισχύσει έργα και ιδρύματα, όπως το Dracopoulos iDeas Lab και το Bloomberg Bioethics Lab, εστιάζοντας σε βιοηθική, επιστήμες και κοινωνικές καινοτομίες.
Μεγάλη είναι και η λίστα των τιμητικών διακρίσεων που έχει λάβει: Μεγαλόσταυρος του Τάγματος της Τιμής, Αξιωματούχος της Λεγεώνας της Τιμής (Γαλλία), Doctor of Humane Letters, Επίτιμος Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Νέας Υόρκης, και πολλά ακόμη. Και παρ’ όλα αυτά, διατηρεί το χαμηλό προφίλ που τον χαρακτηρίζει εδώ και δεκαετίες.
Η Άννα και το νέο κεφάλαιο
Πίσω από τις διεθνείς βραβεύσεις και την προσφορά με το ΙΣΝ, ο Ανδρέας Δρακόπουλος φαίνεται πως βρήκε κάτι εξίσου όμορφο: έναν νέο έρωτα στο πρόσωπο της Άννας Μπουσδούκου. Η δημοσιογράφος, αποφάσισε να κάνει για δεύτερη φορά το μεγάλο βήμα στην προσωπική της ζωή, μετά τον γάμο της με τον Σταύρο Ιωαννίδη, από τον οποίο χώρισε το 2020.
Και μπορεί να λένε ότι πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα βρίσκεται μια δυναμική γυναίκα, στην περίπτωση αυτή όμως, δύο δυναμικοί άνθρωποι φαίνεται να βαδίζουν μαζί σε έναν κοινό δρόμο.
Πηγή: pagenews.gr
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Το σχόλιο σας