Αθλητισμός

ΑΕΚ: Ανατροπή! «Ναυάγησε» η επιστροφή στην Ένωση

ΑΕΚ: Ανατροπή! «Ναυάγησε» η επιστροφή στην Ένωση

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi//ΑΕΚ: Ανατροπή! «Ναυάγησε» η επιστροφή στην Ένωση

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Οι «κιτρινόμαυροι» της Θεσσαλονίκης τα βρήκαν σε όλα με τον 27χρονο διεθνή χαφ, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, μόλις διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Μια ιδιαίτερα σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του φαίνεται πως ολοκληρώνει ο Άρης, καθώς έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Κώστα Γαλανόπουλο, ενισχύοντας ουσιαστικά τη μεσαία γραμμή του ενόψει της νέας σεζόν.

Οι «κιτρινόμαυροι» της Θεσσαλονίκης τα βρήκαν σε όλα με τον 27χρονο διεθνή χαφ, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, μόλις διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες. Ο Γαλανόπουλος αναμένεται τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του στα συμβόλαια.

Η μεταγραφή του στο Κλεάνθης Βικελίδης έρχεται να βάλει τέλος στα σενάρια περί επιστροφής του στην ΑΕΚ, που είχαν φουντώσει το προηγούμενο διάστημα. Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος αποτελεί «προϊόν» των Ακαδημιών της Ένωσης, είχε συνδεθεί έντονα με πιθανή επαναφορά του στα Σπάτα, ωστόσο τελικά επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη, ο οποίος του πρόσφερε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Γαλανόπουλος αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος, έχει καλή τεχνική κατάρτιση και τρέξιμο στο παιχνίδι του, ενώ ξεχωρίζει για τη μαχητικότητά του. Είναι δεξιοπόδαρος, με ύψος 1,72 μ., και μετρά 9 συμμετοχές και 1 γκολ με την Εθνική Ελλάδας. GALANOPOULOS

Την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, καταγράφοντας 18 συμμετοχές, 2 γκολ και 1 ασίστ σε συνολικά 1.359 αγωνιστικά λεπτά. Παρότι η παρουσία του στην Κύπρο δεν ήταν ιδιαίτερα μακροχρόνια, κατάφερε να διατηρήσει τη σταθερότητα στην απόδοσή του και να συγκεντρώσει ξανά το ενδιαφέρον ομάδων της Super League.

Στην ΑΕΚ, όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, πραγματοποίησε 172 εμφανίσεις, πετυχαίνοντας 11 γκολ και μοιράζοντας 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Με τα «κιτρινόμαυρα» πανηγύρισε και το πρωτάθλημα του 2018, αποτελώντας τότε βασικό γρανάζι στο κέντρο της ομάδας.

Η επιλογή του Άρη να επενδύσει στον έμπειρο χαφ αποδεικνύει τις υψηλές βλέψεις της ομάδας για τη σεζόν 2025-26. Η κίνηση φέρνει και τη «σφραγίδα» της τεχνικής ηγεσίας, που βλέπει στον Γαλανόπουλο έναν ποδοσφαιριστή με ποιότητα, προσωπικότητα και παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο.

Πηγή: pagenews.gr

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο