Τα “πήρε” ο πατέρας του Γιαμάλ για τη Χρυσή Μπάλα:«Κάτι περίεργο συνέβη–Ο Λαμίν είναι ο καλύτερος στον κόσμο»

Πηγή Φωτογραφίας: reuters//Τα "πήρε" ο πατέρας του Γιαμάλ για τη Χρυσή Μπάλα:«Κάτι περίεργο συνέβη–Ο Λαμίν είναι ο καλύτερος στον κόσμο»
Ο Ουσμάν Ντεμπελέ είναι από το βράδυ της Δευτέρας ο νέος κάτοχος της Χρυσής Μπάλας.Ο Γάλλος σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη για το 2024, αφήνοντας πίσω του τον Λαμίν Γιαμάλ της Μπαρτσελόνα.
Ο πατέρας του Λαμίν Γιαμάλ, Μουνίρ Νασρούι, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για το αποτέλεσμα, κάνοντας λόγο για «ηθική βλάβη».
«Η επόμενη χρονιά είναι δική μας. Νομίζω ότι είναι το χειρότερο… Δεν θα πω ληστεία, αλλά ηθική βλάβη σε έναν άνθρωπο. Νομίζω ότι ο Λαμίν Γιαμάλ είναι μακράν ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο. Όχι επειδή είναι γιος μου, αλλά επειδή είναι όντως ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Νομίζω ότι δεν έχει αντίπαλο. Κάτι πολύ περίεργο συνέβη εδώ», τόνισε χαρακτηριστικά.
💣 EL PADRE DE LAMINE, EN EXCLUSIVA con @elchiringuitotv:
❌ “Ha pasado algo muy raro, es el MAYOR DAÑO MORAL a un SER HUMANO”.
🔝 “Lamine es el mejor del mundo con mucha diferencia”. pic.twitter.com/xfxCEWMt9E
— El Chiringuito TV (@elchiringuitotv) September 22, 2025
Ο 28ρονος επιθετικός της Εθνικής Γαλλίας και της Παρί Σεν Ζερμέν, Ουσμάν Ντεμπελέ, ήταν ο μεγάλος νικητής της «Χρυσής Μπάλας», στην 69η Τελετή απονομής που έγινε το βράδυ της Δευτέρας (22/9) στο Παρίσι και στο «Τεάτρ ντε Σατλέ».
Ο στράικερ των πρωταθλητών Ευρώπης με 35 γκολ και 16 ασίστ σε 53 συμμετοχές με την φανέλα της Παρί σε όλες τις διοργανώσεις της περιόδου 2024/2025, αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης του κόσμου, στη μάχη με τον Λαμίν Γιαμάλ, όντας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της περυσινής απίστευτης πορείας των «πρωτευουσιάνων» εντός κι εκτός των συνόρων με την κατάκτηση του νταμπλ στη Γαλλία και του Champions League.
Ως εκ τούτου συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους έναντι των υπολοίπων διεκδικητών του σπουδαίου αυτού ατομικού βραβείου και διαδέχεται τον μέσο της Μάντσεστερ Σίτι και της Εθνικής Ισπανίας, Ροδρίγο Ερνάντεθ Καρσκάντε (Ρόδρι).
Να σημειωθεί ότι λαμβάνει αυτή τη διάκριση για πρώτη φορά στην καριέρα του, όπως είχε συμβεί και πέρυσι με τον συνομίληκό του, Ρόδρι.
Αφού ευχαρίστησε «το ίδιο το ποδόσφαιρο» και όλους εκείνους που τον εμπιστεύθηκαν, αφιέρωσε το τρόπαιο στη σύζυγό του Λάουρα, στην οικογένειά του «για όλα όσα μου έχει δώσει». Ευχαρίστησε όλους τους συμπαίκτες του στην Εθνική Ισπανίας και στη Μάντσεστερ Σίτι την οποία χαρακτήρισε ως «το καλύτερο κλαμπ» στον κόσμο
The very first picture of our new Ballon d’Or!
OUSMANE DEMBÉLÉ! #ballondor pic.twitter.com/CKvDECZX63
— Ballon d’Or (@ballondor) September 22, 2025
Πηγή: pagenews.gr
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Το σχόλιο σας