Video

Μπαρτσελόνα: Με φανέλες Ντεμπελέ και νίκη κόντρα στην Χετάφε

Μπαρτσελόνα: Με φανέλες Ντεμπελέ και νίκη κόντρα στην Χετάφε
Μπαρτσελόνα: Στο πλευρό του Ουσμάν Ντεμπελέ βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι εμφανίστηκαν στο ματς κόντρα στην Χετάφε φορώντας φανέλες με το όνομά του.

Μπαρτσελόνα: Δίπλα στον Ουσμάν Ντεμπελέ στέκονται οι παίκτες της Μπαρτσελόνα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Γάλλου επιθετικού, ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου έξι μήνες. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης με την Χετάφε στο «Καμπ Νόου» για την 24η αγωνιστική της La Liga, οι «μπλαουγκράνα» βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο φορώντας μία φανέλα που στο μπροστινό μέρος έγραφε το όνομα του Ντεμπελέ και τον αριθμό «11» που έχει ο Γάλλος φορ.

Με τον τρόπο αυτό, οι Καταλανοί έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης στον Ντεμπελέ, ο οποίος έχει ξεκινήσει την αποθεραπεία του με την ελπίδα να επιστρέψει υγιής στις υποχρεώσεις της ομάδας του την επόμενη σεζόν.

Στο αγωνιστικό μέρος, η Μπαρτσελόνα ήθελε πάση θυσία τη νίκη για να πιάσει στην κορυφή τη Ρεάλ Μαδρίτης. Και τα κατάφερε. Έστω και δύσκολα, επικράτησε με 2-1 και έφτασε με έναν αγώνα περισσότερο στους 52 βαθμούς. Στο πρώτο μέρος και συγκεκριμένα στο 33ο λεπτό στη δεύτερη φάση στον αγώνα, ο Μέσι βρήκε φανταστικά τον Γκριεζμάν, ο οποίος άνοιξε το σκορ, με τον Αργεντινό να μοιράζει την 12η ασίστ του τη φετινή σεζόν.

Οι Καταλανοί συνέχισαν να είναι αποτελεσματικοί και στο 39ο λεπτό έκαναν το 2-0 με τον Σέρχι Ρομπέρτο έπειτα από ασίστ του Ζούνιορ Φίρπο. Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν μέχρι το τέλος του ημιχρόνου και έχασαν ευκαιρία για το 3-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μέσι. Μετά το 2-0 των Γκριεζμάν και Ρομπέρτο, η Χετάφε πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο, μείωσε με τον Άνχελ, αλλά δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει, με αποτέλεσμα να μείνει στους 42 βαθμούς και στην 3η θέση έχοντας απόσταση δύο πόντων από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments