Αθλητισμός

ΞΕΣΠΑΣΕ! Ο λόγος που ο Νίκολιτς έγινε… ηφαίστειο

ΞΕΣΠΑΣΕ! Ο λόγος που ο Νίκολιτς έγινε… ηφαίστειο

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi//ΞΕΣΠΑΣΕ! Ο λόγος που ο Νίκολιτς έγινε… ηφαίστειο

Ο Σέρβος τεχνικός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου κλήθηκε να σχολιάσει τη διαιτησία κόντρα σε Παναιτωλικό και ΑΕΛ με τον ίδιο να μην παίρνει θέση, αλλά να δίνει στο… στίγμα του.

Νίκολιτς: «Υπόδειγμα το πρώτο ημίχρονο – χαίρομαι για τον Καλοσκάμη»

Η ΑΕΚ πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στον Παναιτωλικό για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδος και ο Μάρκο Νίκολιτς στάθηκε τόσο στην εμφάνιση της ομάδας του όσο και στην απόδοση των Καλοσκάμη και Ζοάο Μάριο.

«Υπόδειγμα το πρώτο ημίχρονο»

Ο Σέρβος τεχνικός δήλωσε: «Έχουμε έξι βαθμούς. Δώδεκα ματς αήττητοι. Παίξαμε εξαιρετικά στο πρώτο μέρος, ήταν ένα υπόδειγμα πως θέλουμε να παίζουμε. Οι φίλαθλοι το απόλαυσαν. Στο δεύτερο μέρος έπεσε ο ρυθμός. Οι παίκτες έπαιξαν τα λεπτά που είχαμε προσχεδιάσει. Από εδώ και πέρα προετοιμαζόμαστε για τις επόμενες αναμετρήσεις».

Ευχαρίστησε μάλιστα τους οπαδούς της ΑΕΚ για την παρουσία τους, λέγοντας πως δημιούργησαν «μια ωραία ατμόσφαιρα» σε εργάσιμη μέρα.

Για τη διαιτησία: «Δεν θα βάλουμε τα κλάματα»

Ρωτήθηκε για τη διαιτησία, τόσο μετά το ματς στη Λάρισα όσο και στο αποψινό παιχνίδι:«Δεν έχει μιλήσει το κλαμπ, δεν θα ήθελα να σχολιάσω γιατί υπάρχει και ο κίνδυνος τιμωρίας. Όλοι κάνουν λάθη, και οι διαιτητές. Είναι νωρίς για να μιλήσουμε. Πρέπει να μάθουμε να παίζουμε με αυτές τις συνθήκες. Δεν θα βάλουμε τα κλάματα, δεν έχουμε τέτοιο στυλ να παραπονούμαστε. Επικεντρωνόμαστε στο δικό μας παιχνίδι».

Αποθέωση για Καλοσκάμη και Ζοάο Μάριο

Ο Νίκολιτς δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τον Δημήτρη Καλοσκάμη, ο οποίος σκόραρε το πρώτο του γκολ με την πρώτη ομάδα:«Είναι ένα εξαιρετικό ταλέντο, προοπτική για το μέλλον. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον ίδιο».

Όσο για τον Ζοάο Μάριο, τόνισε:«Πρόκειται για έναν εξαιρετικά ευφυή παίκτη. Παίζει για την ομάδα και έχει ποιότητα. Είναι σχεδόν έτοιμος, χρειάζεται λίγη παραπάνω προσαρμογή, αλλά τον εκτιμώ πολύ».

Τα διλήμματα για την ενδεκάδα

Ο Σέρβος τεχνικός ανέφερε πως αρκετοί ποδοσφαιριστές τον βάζουν σε σκέψεις για την ενδεκάδα του πρωταθλήματος:«Είναι πολύ ευχάριστο να έχουμε παίκτες που μας βάζουν τέτοια διλήμματα. Αυτός ο υγιής ανταγωνισμός είναι θετική εξέλιξη. Κάποιοι ενδεχομένως να ξεκινήσουν στο επόμενο παιχνίδι».

Παράλληλα αποκάλυψε ότι ο Γκατσίνοβιτς θα είναι διαθέσιμος για το ματς με τον Βόλο, ενώ οι Ζίνι και Περέιρα θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο

Πηγή: pagenews.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments