Lifestyle

Δημήτρης Ρομπέρτο Σπυριδωνίδης: Ο εφηβικός έρωτας που ξαναμπήκε στη ζωή της Ιωάννας Τούνη

Δημήτρης Ρομπέρτο Σπυριδωνίδης: Ο εφηβικός έρωτας που ξαναμπήκε στη ζωή της Ιωάννας Τούνη

Πηγή Φωτογραφίας: screenshot//Δημήτρης Ρομπέρτο Σπυριδωνίδης: Ο εφηβικός έρωτας που ξαναμπήκε στη ζωή της Ιωάννας Τούνη

Η γνωστή influencer ζει μια νέα, ευτυχισμένη περίοδο στο πλευρό του Θεσσαλονικιού επιχειρηματία, με τον οποίο τη συνδέει ένα παρελθόν γεμάτο αναμνήσεις και μια σχέση που φαίνεται να έχει ωριμάσει με τα χρόνια.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση στη Μύκονο

Μετά από μήνες φημών και διακριτικών αναρτήσεων, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Ρομπέρτο Σπυριδωνίδης έκαναν την πρώτη τους επίσημη κοινή εμφάνιση στη Μύκονο, στα βαφτίσια του παιδιού στενής φίλης της επιχειρηματίας και influencer. Το ζευγάρι, που φέρεται να είναι μαζί τουλάχιστον τρεις μήνες, έδειχνε χαλαρό και ευδιάθετο, επιβεβαιώνοντας ότι η σχέση τους πλέον δεν αποτελεί μυστικό.

Η 32χρονη Τούνη και ο 31χρονος επιχειρηματίας έχουν έρθει πολύ κοντά, ενώ τους ενώνει η κοινή αγάπη για τα ταξίδια και τις αυθεντικές εμπειρίες. Ο Δημήτρης διατηρεί χαμηλό προφίλ στα social media, αποφεύγοντας τη δημοσιότητα, κάτι που –όπως λέγεται– η Ιωάννα εκτιμά ιδιαίτερα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roberto (@d.robe)

Ο νέος σύντροφος: Αθλητικός, δραστήριος και πολυάσχολος

Ο Δημήτρης Ρομπέρτο Σπυριδωνίδης είναι Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας με έντονη δραστηριότητα στον χώρο της εστίασης. Είναι μέτοχος στα γνωστά στέκια της πόλης Mone, Hype Society Toumba, Hype Society Limani καθώς και στο beach bar Moa στη Χαλκιδική. Παράλληλα, συμμετέχει στο πρωτάθλημα mini football με την ομάδα Cometas, δείχνοντας την αθλητική του πλευρά.

Αν και προτιμά να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έχει ταξιδέψει σε πλήθος προορισμών – από ευρωπαϊκές πρωτεύουσες έως εξωτικά μέρη όπως Ταϊλάνδη, Βραζιλία και Μαρόκο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ιωάννα και ο Δημήτρης ήρθαν κοντά μέσα από το κοινό τους περιβάλλον στη Χαλκιδική, όπου η φιλία τους εξελίχθηκε σταδιακά σε σχέση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roberto (@d.robe)

«Ήταν ο εφηβικός μου έρωτας» – Η εξομολόγηση της Ιωάννας Τούνη

Σε πρόσφατα stories στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη επιβεβαίωσε τη σχέση, αποκαλύπτοντας ότι ο Δημήτρης ήταν ο εφηβικός της έρωτας.
«Ήμασταν μαζί πριν από 10+ χρόνια. Ξέρει τη μαμά μου, γνωρίζω τη δική του. Ήταν ένας άνθρωπος που με ήξερε πριν γίνω “jtouni” — και αυτό μου αρέσει πολύ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ίδια πρόσθεσε ότι νιώθει πραγματικά ευτυχισμένη, σημειώνοντας πως η σχέση αυτή έχει ωριμότητα και προοπτική:
«Νιώθω ότι είμαστε σοβαρά, βαδίζουμε κάπου. Η ζωή είναι απρόβλεπτη, αλλά όταν κάτι σου έρχεται φυσικά, το αφήνεις να συμβεί».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roberto (@d.robe)

Μια σχέση με αλήθεια και δεύτερες ευκαιρίες

Παρά τα φώτα της δημοσιότητας, το ζευγάρι προσπαθεί να κρατήσει ισορροπία ανάμεσα στην ιδιωτικότητα και την καθημερινότητα. Η Ιωάννα δεν κρύβει ότι ο νέος της σύντροφος έχει γνωρίσει το παιδί της, αλλά όχι με τον ρόλο του “συντρόφου της μαμάς”, όπως εξήγησε με ειλικρίνεια.

Η ιστορία τους δείχνει πως οι δεύτερες ευκαιρίες στην αγάπη υπάρχουν — ειδικά όταν στηρίζονται σε βαθιά γνώση, αμοιβαίο σεβασμό και μια κοινή επιθυμία να ξαναγραφτεί το παρελθόν με πιο ώριμους όρους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roberto (@d.robe)

Πηγή: pagenews.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments