Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ο Ροντινέι «ξεσάλωσε» στο Instagram – Τραγούδησε Ρέμο, αποθέωσε Ρέτσο και Μουζακίτη

Ολυμπιακός: Ο Ροντινέι «ξεσάλωσε» στο Instagram – Τραγούδησε Ρέμο, αποθέωσε Ρέτσο και Μουζακίτη

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram/Ολυμπιακός: Ο Ροντινέι «ξεσάλωσε» στο Instagram – Τραγούδησε Ρέμο, αποθέωσε Ρέτσο και Μουζακίτη με «pektaras» και «capitano maga»

Ο Βραζιλιάνος μπακ μοίρασε δύο ασίστ στη νίκη-θρίλερ 2-0 επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς έκανε πάρτι στα social – Το viral story με τον Αντώνη Ρέμο και τα ελληνικά σχόλια που «έσπασαν» το ίντερνετ

Ο Ολυμπιακός πήρε μια νίκη που μυρίζει πρόκριση στα νοκ άουτ του Champions League και ο Ροντινέι το γιόρτασε όπως μόνο εκείνος ξέρει. Ο Βραζιλιάνος μπακ, που μοίρασε τις δύο ασίστ στα γκολ των Κοστίνια (2′) και Ταρέμι (45+1′), ανέβασε σειρά stories στο Instagram που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Στο πιο viral από αυτά, ο Ροντινέι τραγουδάει με πάθος το «Μα δεν τελειώσαμε» του Αντώνη Ρέμου, ενώ φωνάζει «Pektaras» (Πεκτάρας) για τον αρχηγό Παναγιώτη Ρέτσο και «Capitano maga» (ο μαγικός καπετάνιος) για τον Χρήστο Μουζακίτη. Τα δύο ελληνικά σχόλια – με λάθος ορθογραφία αλλά άφθονο συναίσθημα – έγιναν αμέσως trend, καθώς δείχνουν πόσο γρήγορα έχει «ελληνιστεί» ο 27χρονος μπακ μετά από ενάμιση χρόνο στον Πειραιά.

Τα highlights από τα stories του Ροντινέι

  • Βίντεο με τον ίδιο να τραγουδάει δυνατά «Μα δεν τελειώσαμε, μα δεν τελειώσαμε…» μέσα στα αποδυτήρια
  • Φωτογραφία με τον Ρέτσο και λεζάντα «Pektaras ❤️»
  • Story με τον Μουζακίτη και σχόλιο «Capitano maga 🔥»
  • Group photo όλης της ομάδας με λεζάντα «We are still alive» και ελληνική σημαία emoji

Η νίκη 2-0 επί της Λεβερκούζεν κράτησε τον Ολυμπιακό ζωντανό στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Με 8 βαθμούς μετά την 7η αγωνιστική, όλα κρίνονται στο Άμστερνταμ κόντρα στον Άγιαξ (28 Ιανουαρίου, 22:00). Μια νίκη εκεί φέρνει 11 βαθμούς και πιθανότατα playoffs.

Ο Ροντινέι, που έχει γίνει πλέον ένας από τους πιο αγαπητούς ξένους στην ιστορία του Ολυμπιακού, έδειξε για άλλη μια φορά ότι δεν είναι μόνο καλός μπακ – είναι και «ψυχή» της ομάδας. Τα ελληνικά του posts και τα τραγούδια του Ρέμου έχουν γίνει σήμα κατατεθέν, ενώ οι οπαδοί τον αποθεώνουν στα σχόλια: «Ροντινέι ρε μάγκα», «Pektaras approved», «Ο καλύτερος ξένος ever».

Πηγή: Pagenews.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments