Ευχάριστα νέα για Βάργκα – Επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς ενόψει ντέρμπι με Ολυμπιακό
Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI/Ευχάριστα νέα για Βάργκα – Επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς ενόψει ντέρμπι με Ολυμπιακό
Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Μπάρναμπας Βάργκα στην ΑΕΚ. Ο Ούγγρος επιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στην ποδοκνημική, η αποθεραπεία του εξελίχθηκε ομαλά και πλέον μπαίνει σε πλήρεις ρυθμούς προπονήσεων.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Βάργκα αναμένεται να επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις αύριο Τετάρτη (1/4) και να τεθεί αυτομάτως στη διάθεση του τεχνικού Μάρκο Νίκολιτς για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.
Φιλικό «ξεμούδιασμα» με νίκη 5-0
Εν τω μεταξύ, οι μη διεθνείς ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είχαν σήμερα την ευκαιρία να «ξεμουδιάσουν» μετά την πρόσφατη διακοπή, συμμετέχοντας σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα στα Σπάτα.
Η Ένωση επικράτησε με 5-0 σε ένα ματς όπου το σκορ δεν είχε ιδιαίτερη σημασία, αλλά οι κιτρινόμαυροι έδειξαν σοβαρότητα και καλό ρυθμό, δίνοντας πολύτιμο χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες του ρόστερ.
Με τον Βάργκα να πλησιάζει πλήρη επάνοδο και την ομάδα να διατηρεί καλό ρυθμό ενόψει του ντέρμπι, ο Μάρκο Νίκολιτς έχει λόγους να αισιοδοξεί ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα.
Πηγή: Pagenews.gr
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Το σχόλιο σας