Αθλητισμός

Νίκολιτς: «Οι προσδοκίες αυξάνονται – Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε και τη Ρεάλ»

Νίκολιτς: «Οι προσδοκίες αυξάνονται – Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε και τη Ρεάλ»
Ο Μάρκο Νίκολιτς μίλησε για τη νοοτροπία που θέλει να έχει η ΑΕΚ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τις ολοένα μεγαλύτερες απαιτήσεις που δημιουργούν οι επιτυχίες και τη μεγάλη πρόκληση απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, ξεκαθαρίζοντας ότι η ομάδα του θα μπει στο γήπεδο με στόχο τη νίκη.

Οι ενστάσεις του για το VAR

Ο Νίκολιτς τοποθετήθηκε και για τη διαιτησία και τη χρήση της τεχνολογίας.

Αν και δήλωσε ότι έχει γενικά πολύ καλή επικοινωνία με τους διαιτητές, εμφανίστηκε περισσότερο επιφυλακτικός απέναντι στο VAR.

Θεωρεί ότι οι μεγάλες καθυστερήσεις στους ελέγχους αφαιρούν μέρος από το αυθόρμητο συναίσθημα ενός γκολ, ενώ εξέφρασε προβληματισμό και για την αύξηση των πέναλτι.

Αντίθετα, ξεχώρισε θετικά την τεχνολογία γραμμής τέρματος, την οποία θεωρεί ξεκάθαρη και άμεση.

Το μήνυμα για τη συνέχεια

Ο Νίκολιτς γνωρίζει ότι μετά την επιτυχία οι απαιτήσεις δεν πρόκειται να μειωθούν.

Για την ΑΕΚ, κάθε επόμενος αγώνας θα συνοδεύεται πλέον από μεγαλύτερη πίεση και περισσότερες προσδοκίες.

Ο ίδιος, όμως, δεν δείχνει διάθεση να χαμηλώσει τον πήχη.

Η φιλοσοφία του παραμένει συγκεκριμένη: η ΑΕΚ θα προσπαθεί να κερδίζει κάθε παιχνίδι, ανεξάρτητα από το μέγεθος του αντιπάλου – ακόμη κι όταν απέναντί της βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης.

Πηγή: Pagenews.gr