Ελλάδα

Τροχαίο δυστύχημα Αχαΐα: Μητέρα τεσσάρων παιδιών έπεσε σε χαράδρα 100 μέτρων

Τροχαίο δυστύχημα Αχαΐα: Μητέρα τεσσάρων παιδιών έπεσε σε χαράδρα 100 μέτρων
Τροχαίο δυστύχημα Αχαΐα: Τραγωδία είχαμε χθες το βράδυ στο Κομπηγάδι. Μια μητέρα τεσσάρων παιδιών έπεσε με το αυτοκίνητό της σε χαράδρα 100 μέτρων.

Τραγικό θάνατο βρήκε μια γυναίκα, μητέρα τεσσάρων παιδιών, το Σάββατο το βράδυ σε περιοχή της Αχαΐας. Κάτω από άγνωστες μέχρι τώρα συνθήκες το αυτοκίνητό της εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε χαράδρα 100 μέτρων στην περιοχή Κομπηγάδι. Η άτυχη γυναίκα ανασύρθηκε από τη χαράδρα μετά από ενέργειες της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το thebest.gr, το θύμα είναι 30 χρονών, είναι μητέρα 4 παιδιών και κατάγεται από τη Βουλγαρία. Οι διασώστες πραγματοποίησαν αγώνα δρόμου για να την ανεβάσουν έγκαιρα, δυστυχώς όμως τα τραύματα της γυναίκας που έπεσε στον γκρεμό από ύψος περίπου 100 μέτρων, επέφεραν το μοιραίο.

Όταν η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για το συμβάν, έφτασαν στο σημείο 16 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα και αμέσως ξεκίνησαν τις προσπάθειες για την ανάσυρσή της γυναίκας. Σε εξέλιξη είναι έρευνες για τις συνθήκες της εκτροπής του αυτοκινήτου.

Δείτε την ανάρτηση της Πυροσβεστικής στο Twitter για την τραγωδία στο Κομπηγάδι

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments