Αθλητισμός

Γιάννης Σφαιρόπουλος: «Δεν δόθηκε φάουλ στο τελευταίο καλάθι μας» (vid)

Γιάννης Σφαιρόπουλος: «Δεν δόθηκε φάουλ στο τελευταίο καλάθι μας» (vid)
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σχολίασε την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι ενώ αναφέρθηκε στην τελευταία φάση του ματς και το περιστατικό με τον Κώστα Παπανικολάου.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε αναλυτικά: «Ήταν ένα ντέρμπι σήμερα, ένα ματς που κρίθηκε στο τέλος. Μας λυπεί το γεγονός ότι δεν κερδίσαμε το ματς, στο τέλος θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Στην τέταρτη περίοδο πήραμε μια διαφορά μέχρι και 9 πόντους. Αν είχαμε καλύτερη αντίδραση στα τελευταία λεπτά, θα είχαμε άλλη κατάληξη. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, ο Παναθηναϊκός έβαλε 3-4 τρίποντα, γύρισε το παιχνίδι. Χάσαμε ένα αμυντικό ριμπάουντ που ήταν κρίσιμο. 

Στο τελευταίο καλάθι που βάλαμε έγινε φάουλ που δεν δόθηκε (σ.σ. ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται για φάουλ του Κρις Σίνγκλετον στον Τζαμέλ ΜακΛιν στα 3”). Δεν παίζουμε όπως θέλουμε ακόμα. Έχουμε να ξεπεράσουμε κάποια θέματα ανομοιογένειας και να ξεπεράσουμε την κούραση των διεθνών μας. Οκτώ παίκτες μας ξεκουράστηκαν πολύ λίγο. Θέλουμε χρόνο για να μονταριστούν όλα αυτά. Η εμφάνισή μας δεν ήταν αυτή που ήθελα. Όταν φτιάξουν τα πράγματα, σίγουρα θα παίξουμε καλύτερο μπάσκετ» εξήγησε αρχικώς ο προπονητής του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν παίξαμε με το χρονόμετρο. Εκεί που ανέβασε πίεση ο Παναθηναϊκός μέτρησε και η κούραση. Παίζαμε με ψηλά σχήματα, αναγκασμένοι από το ότι δεν είχαμε δυο βασικά γκαρντ. Κρατήσαμε το ματς, δώσαμε όμως ένα εύκολο τρίποντο στον Σίνγκλετον που άλλαξε το μομέντουμ. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην άμυνα, θα ήταν αλλιώς. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό σε κάποια απλά πράγματα, να τελειώσουμε κάποιες φάσεις εύκολα. Από θέμα χειριστών, είχαμε λειψανδρία».

Τέλος αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον Κώστα Παπανικολάου: «Έχω πει ότι δεν θέλω να μιλάει κανείς για τη διαιτησία. Πρέπει να σκεφτόμαστε το παιχνίδι, να είμαστε συγκεντρωμένοι με όσους σφυγμούς και να παίζουμε. Το έχω πει από την πρώτη μέρα που είμαι εδώ. Όποιος δεν το καταλαβαίνει θα έχει πρόβλημα».

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments