Αυτοδιοίκηση

Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Αποκατάσταση και επέκταση των πεζοδρομίων σε δρόμους της πόλης

Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Αποκατάσταση και επέκταση των πεζοδρομίων σε δρόμους της πόλης
O Δήμος Ηρακλείου Αττικής ξεκίνησε έργα για την αποκατάσταση και επέκταση των πεζοδρομίων σε δρόμους της πόλης που χρίζουν παρέμβασης.

Οι παρεμβάσεις, στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής αναμένεται να καλύψουν στους επόμενους μήνες της εκτέλεσής τους 20.000τμ πεζοδρομίων σε όλες τις γειτονιές με εργασίες όπως η επιδιόρθωση πεζοδρομίων που έχουν υποστεί φθορές, η κατασκευή νέων πεζοδρόμων σε σημεία της πόλης που διαμορφώθηκαν το τελευταίο διάστημα (διανοίξεις κτλ), αλλά και η δημιουργία ειδικών διαβάσεων για τα ΑμΕΑ.

Τα νέα έργα ξεκίνησαν από τα πεζοδρόμια της γειτονιάς της Αγ. Τριάδας (εκκίνηση από την οδό Περικλέους), μια περιοχή που είχε να δει ανάλογες παρεμβάσεις εδώ και δύο, κοντά, δεκαετίες.

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Δημήτρης Δημητρόπουλος, υπογραμμίζει ότι «στόχος μας είναι να διευρυνθεί το δίκτυο ασφαλών και λειτουργικών πεζοδρομίων της πόλης, εκστρατεία η οποία έχει ξεκινήσει με τις παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής από την αρχή της θητείας μας και όχι προεκλογικά, όπως συνηθίζεται στην ελληνική πραγματικότητα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments