Γυναίκα

Selfie addiction !

Selfie addiction !
Η τέχνη της selfie από την Ελισάβετ Σπανού αποκλειστικά στο www.pagenews.gr !

​Τι κι αν λένε οι ειδικοί πως η εμμονή με τις selfie πιθανότατα κρύβει ψυχικές διαταραχές; Η παγκόσμια «αγορά» φαίνεται αποφασισμένη να απενοχοποιήσει την αυτοφωτογράφιση και να την ανάγει σε τέχνη κι όχι μόνο! Κατεβάστε «απλικέισο» (αργκοσίκ), πάρτε το κινητό με την καλύτερη κάμερα και ξεκινήστε όλοι εσείς οι selfie addicted του πλανήτη! Η Saatchi gallery που εδρεύει στο Λονδίνο, πραγματοποιεί την πρώτη παγκόσμια έκθεση selfie με τίτλο “from selfie to self-expression”.

Η γκαλερί σε συνεργασία με εταιρία smartphones (τώρα εξηγούνται όλα…) ανακοίνωσε πως έργα των Vincent Van Gogh, Frida Kahlo, Juno Calypso, Barrack Obama (!) θα πλαισιώνουν την έκθεση προσεγγίζοντας το θέμα από την πλευρά του «πορτραίτου» ανά τα χρόνια. Δεν ψάχνουν τη αψεγάδιαστη selfie ή το πρόσωπο απαράμιλλης ομορφιάς. Μπορείς να δείχνεις “bad mad and dangerous” και να λάβεις μέρος. Μια ομάδα καλλιτεχνών θα αξιολογήσουν τις φωτογραφίες και θα επιλέξουν την μία που θα βραβευθεί.

#SaatchiSelfie competition λοιπόν! Κάντε μια βόλτα στην σελίδα τους για λεπτομέρειες στο πώς θα λάβετε μέρος. Να υπάρχει και μια Ελληνική συμμετοχή βρε αδερφέ! Τόση εκπαίδευση στο duckface μην πάει χαμένη…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments