Αθλητισμός

Europa League: Κι όμως, 15.000 φίλοι της Κολωνίας μπήκαν στο Emirates (vids)

Europa League: Κι όμως, 15.000 φίλοι της Κολωνίας μπήκαν στο Emirates (vids)
Η πρεμιέρα των ομίλων του Europa League σηματοδότησε την επιστροφή της Κολωνίας στην Ευρώπη έπειτα από 20 χρόνια και στο Άρσεναλ - Κολωνία βρέθηκαν περισσότεροι από 15.000 Γερμανοί. Δείτε βίντεο.

Είχαν… προειδοποιήσει μέρες πριν την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League. Οι φίλοι της Κολωνίας θα ταξίδευαν στο Λονδίνο για το Άρσεναλ – Κολωνία το πρώτο τους στην Ευρώπη έπειτα από 20 χρόνια, με κάθε κόστος.

Ζήτησαν περισσότερα από τα 2.900 εισιτήρια που "επιβάλλει" το 3% της UEFA για τους φιλοξενούμενους. Η Άρσεναλ αρνήθηκε. Και οι Γερμανοί έφυγαν κατά χιλιάδες για να βρεθούν στο Λονδίνο και να δουν την ομάδα τους από κοντά.

Η ένταση που επικράτησε πριν τον αγώνα ευτυχώς δεν είχε ούτε τραυματισμούς, ούτε ιδιαίτερα παρατράγουδα. 20.000 οπαδοί της Κολωνίας βρέθηκαν έξω από το Emirates και αναζητούσαν εισιτήρια. Αποφασισμένοι να πληρώσουν όσο – όσο προκειμένου να μπουν στις εξέδρες. Στην Αγγλία λένε πως υπήρξαν εισιτήρια που τα είχαν αγοράσει Άγγλοι έναντι 100 λιρών και τα πούλησαν 500 και 600 λίρες στη "μαύρη αγορά".

Τελικά, περισσότεροι από 15.000 φίλοι της Κολωνίας μπήκαν στο Emirates και οι Γερμανοί ήταν σαν να έπαιζαν… εντός έδρας. Δείτε τα βίντεο και θα καταλάβετε:

Διαβάστε επίσης: Άρσεναλ – Κολωνία: 20.000 Γερμανοί για… 3.000 εισιτήρια στο Λονδίνο – Επιχείρησαν "ντου" (vids&pics)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments