Αθλητισμός

Άρσεναλ – Κολωνία: 20.000 Γερμανοί για… 3.000 εισιτήρια στο Λονδίνο – Επιχείρησαν “ντου” (vids&pics)

Άρσεναλ – Κολωνία: 20.000 Γερμανοί για… 3.000 εισιτήρια στο Λονδίνο – Επιχείρησαν “ντου” (vids&pics)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Απίστευτες εικόνες πριν το Άρσεναλ - Κολωνία για το Europa League. 20.000 Γερμανοί βρίσκονται στο Λονδίνο έξω από το γήπεδο, την ώρα που έχουν μόλις 2.900 εισιτήρια. Με μια ώρα καθυστέρηση θα αρχίσει το ματς. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο.

Χαμός πριν το ματς Άρσεναλ – Κολωνία για το Europa League. Οι οπαδοί της γερμανικής ομάδας έχουν κάνει «επιδρομή» στο Λονδίνο, καθώς περισσότεροι από 20000 φίλοι της Κολωνίας βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Αγγλίας.

Το πρόβλημα έγκειται στο ότι τα διαθέσιμα εισιτήρια για τους σημερινούς φιλοξενούμενους είναι μόλις 2.900, πράγμα που σημαίνει πως σχεδόν 18 χιλιάδες φίλαθλοι θα πρέπει να μείνουν εκτός σταδίου.

Όμως, οι Γερμανοί εμφανίστηκαν αποφασισμένοι να μπουν μέσα με κάθε κόστος και επιχείρησαν να κάνουν «ντου», σπάζοντας τον αστυνομικό κλοιό και να σπάσουν τα τουρνικέ για να μπορέσουν να μπουν στο “Emirates”!

Μάλιστα το ματς θα ξεκινήσει με μία ώρα καθυστέρηση, δηλαδή στις 23:05 ώρα Ελλάδας, λόγω της έντασης που έχει δημιουργηθεί.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.