Ελλάδα

Παύλος Φύσσας: Συγκέντρωση στο Κερατσίνι για τα 4 χρόνια από τη δολοφονία του

Παύλος Φύσσας: Συγκέντρωση στο Κερατσίνι για τα 4 χρόνια από τη δολοφονία του
Τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα: Συγκέντρωση στο Κερατσίνι και μετά συναυλία. Στη συναυλία συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι Magic de Spell, Υπόγεια Ρεύματα, Fundracar, Μύκητες, Σ. Γραμμένος, Taburo Bota.

Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής και το χέρι του Γιώργου Ρουπακιά.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο μνημείο που έχει στηθεί στη μνήμη του αντιφασίστα μουσικού στο Κερατσίνι. 

Θα ακολουθήσει πορεία μέσα από τις γειτονιές του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας, που θα καταλήξει στο Καστράκι Δραπετσώνας, απέναντι από την πύλη Ε2 στο λιμάνι του Πειραιά. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με τίτλο «Πώς ανέχεσαι ΝΑΖεΙς μαζί τους;» στις 20:00, με ελεύθερη είσοδο.

Στη συναυλία συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι Magic de Spell, Υπόγεια Ρεύματα, Fundracar, Μύκητες, Σ. Γραμμένος, Taburo Bota. 

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε αντιφασιστική διαδήλωση προς τα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων για την επέτειο των τεσσάρων χρόνων από την δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα.

Εν τω μεταξύ, η δίκη της Χρυσής Αυγής για το συγκεκριμένο και άλλα εγκλήματα, όπως η δολοφονική επίθεση στους αιγύπτιους ψαράδες και στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, συνεχίζεται. 

Η διαδικασία βρίσκεται στη φάση της ολοκλήρωσης των καταθέσεων των μαρτύρων κατηγορίας -έχουν καταθέσει 120 σε σύνολο 130, μεταξύ των οποίων πέντε προστατευόμενοι μάρτυρες που αναμένεται να καταθέσουν τις επόμενες ημέρες- και τώρα το δικαστήριο ετοιμάζεται να περάσει στην επόμενη και εξίσου σημαντική φάση που είναι η ανάγνωση εγγράφων, εκθέσεων της αστυνομίας, η προβολή βίντεο και η ακρόαση ηχητικών ντοκουμέντων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments