Ελλάδα

Δημήτρης Κουφοντίνας: Τον “υποδέχθηκε” και ο γιος του Νίκου Βούτση (pic)

Δημήτρης Κουφοντίνας: Τον “υποδέχθηκε” και ο γιος του Νίκου Βούτση (pic)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr στην Google
Τον Δημήτρη Κουφοντίνα υποδέχθηκαν έξω από τη φυλακή γνωστοί και φίλοι του. Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν και ο γιος του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, Γιώργος Βούτσης.

Την πόρτα των φυλακών Κορυδαλλού πέρασε, για πρώτη φορά μετά το 2002, στις 12:20 το μεσημέρι, ο Δημήτρης Κουφοντίνας, καθώς πήρε 48ωρη άδεια.

Τον Κουφοντίνα, που συνόδευαν η σύζυγός του, Αγγελική Σωτηροπούλου, ο γιος του Έκτορας και η δικηγόρος του, Ιωάννα Κούρτοβικ, υποδέχθηκαν με συνθήματα γνωστοί και φίλοι του.

Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν και ο γιος του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, Γιώργος Βούτσης

Στη φωτογραφία ο Γιώργος Βούτσης διακρίνεται με το καπέλο, λίγο μετά την έξοδο του Κουφοντίνα, για την 48ωρη άδεια του.