Γρηγόρης Σαράντης

Γρηγόρης Σαράντης
Ο Γρηγόρης Σαράντης είναι πρόεδρος του ομίλου Σαραντή και Διευθύνων Σύμβουλος της ESTEE LAUDER HELLAS.

Ο Γρηγόρης Σαράντης γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στη Νομική Σχολή Αθηνών. Είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών. Ηγέτης με όραμα και ουσιώδη συμβολή στην ανάπτυξη τόσο του Ομίλου Σαράντη όσο και της κοινοπραξίας με την Estee Lauder Companies. Προσανατολισμένος στα αποτελέσματα με αποδεδειγμένη την ικανότητα να επιφέρει βελτιώσεις στην ποιότητα και αναγνωσιμότητα των προϊόντων, στις σχέσεις με τους πελάτες και στις οικονομικές επιδόσεις. Το στυλ διοίκησής του συμπεριλαμβάνει δημιουργικότητα, έμπνευση, όραμα, κίνητρο και ορθολογισμό, χαρακτηριστικά τα οποία μεταδίδει στους συνεργάτες του.

Ο Γρηγόρης Σαραντής έχει ασχοληθεί και με το ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα για πολλά χρόνια είναι ο άνθρωπος που χρηματοδοτεί της ακαδημίες της ΑΕΚ σε συνεργασία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Υπήρξαν κάποιες φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί από το συγκεκριμένο πόστο, αλλά δεν επιβεβαιώθηκαν από επίσημα χείλη.

Ο όμιλος Σαραντή

Όλα αυτά τα χρόνια, ο Όμιλος Σαράντη προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα για τις καθημερινές ανάγκες ενός απαιτητικού αγοραστικού κοινού, σε ένα όλο και περισσότερο ανταγωνιστικό περιβάλλον. Σήμερα, έχουμε καταφέρει πολλά από τα προϊόντα μας να είναι πρώτα στις προτιμήσεις εκατομμυρίων καταναλωτών και να αποτελούν σημείο αναφοράς στις αγορές όπου δραστηριοποιούμαστε.

Το ανθρώπινο δυναμικό του Ομίλου αποτελεί την κινητήρια δύναμη για όλες μας τις δραστηριότητες και αναμφισβήτητα αντιπροσωπεύει την πιο σημαντική μας επένδυση. Μαζί, μοιραζόμαστε το όραμα, τη στρατηγική και τους στόχους, και λειτουργούμε σε καθημερινή βάση, μένοντας πιστοί στις αξίες μιας εταιρείας που όσο δυναμικά και αν αναπτύσσεται, διατηρεί πάντα τα “οικογενειακά” χαρακτηριστικά της.

  • Η έρευνα, η καινοτομία, η φιλοσοφία μας για υψηλή ποιότητα σε προσιτές τιμές, ο σεβασμός στον άνθρωπο και η υιοθέτηση πρακτικών κοινωνικής ευθύνης και μεθόδων παραγωγής φιλικών προς το περιβάλλον, προσδιορίζουν τα προϊόντα μας και παίζουν πρωταρχικό ρόλο στην εξέλιξη και ανάπτυξη του Ομίλου.
  • Παράλληλα, οι σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει με τους συνεργάτες και προμηθευτές μας, τους μετόχους μας και κατά κύριο λόγο με τους καταναλωτές, αποτελούν για τον Όμιλο Σαράντη την πιο σημαντική εγγύηση για ένα μέλλον βιώσιμης ανάπτυξης και κοινωνικής προσφοράς.

Γρηγόρης Σαράντης σχετικές ειδήσεις: