Hall of Fame

Hall of Fame
Το Hall of Fame είναι ένα παιχνίδι επίδειξης του αμερικάνικου  ράγκμπι.

Το Hall of Fame είναι ένα παιχνίδι επίδειξης του αμερικάνικου φούτμπολ αυτό που στην Ευρώπη ονομάζουμε «αμερικάνικο ράγκμπι».

Γίνεται κάθε χρόνο στο Τομ Μπένσον στάντιουμ -πρώην Φώσσετ- στο Οχάιο και συμμετέχουν δύο ομάδες των οποίων ένας παίκτης είναι υποψήφιος για εισαγωγή στο «Ηρώο των παικτών» ,κάθε περιόδου.

Το γήπεδο είναι σχεδόν το μισό από τα γήπεδα του πρωταθλήματος αλλά λόγω των τηλεοπτικών σταθμών που βρίσκονται σε εμβέλεια εβδομηνταπέντε μιλίων θεωρείται ως ιδανικό για την αναμετάδοση, καθώς βρίσκεται στη μέση της Aμερικής.Tο  NBC που έχει τα δικαιώματα μεταδίδει τον αγώνα σε εθνικό δίκτυο.

Hall of Fame σχετικές ειδήσεις:

  • Εσύ ξέρεις τον Ρικ Πιτίνο;

    Εσύ ξέρεις τον Ρικ Πιτίνο;

    Ο Ρικ Πιτίνο έσκασε σαν κομήτης τις τελευταίες εβδομάδες στην επικαιρότητα της χώρας μας με την εμπλοκή του στην Εθνική Ελλάδος μπάσκετ και το μπασκετικό τμήμα του Παναθηναϊκού και εσύ ίσως να αναρωτιέσαι “ποιος είναι τελικά αυτός ο Πιτίνο;”.

    Εσύ ξέρεις τον Ρικ Πιτίνο;
  • Ρικ Πιτίνο: Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό

    Ρικ Πιτίνο: Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό

    Ρικ Πιτίνο: Ο Αμερικανός τεχνικός επιστρέφει στον πάγκο του Παναθηναϊκού με μοναδικό στόχο να τον οδηγήσει στο Final 4 της Euroleague.

    Ρικ Πιτίνο: Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό
  • Σπύρος Γιαννιώτης: Στο Hall of Fame ο Έλληνας Ολυμπιονίκης

    Σπύρος Γιαννιώτης: Στο Hall of Fame ο Έλληνας Ολυμπιονίκης

    Σπύρος Γιαννιώτης: Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης της Μαραθώνιας Κολύμβησης όπως ανακοινώθηκε θα εισέλθει στο Hall of Fame με την κλάση του 2020 και η τελετή θα φιλοξενηθεί στις 2/5 στη Νέα Υόρκη.

    Σπύρος Γιαννιώτης: Στο Hall of Fame ο Έλληνας Ολυμπιονίκης