Μανώλης Σιώπης

Μανώλης Σιώπης
Ο Μανώλης Σιώπης είναι Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως μέσος στην τουρκική Αλάνιασπορ.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τους ερασιτέχνες του Ολυμπιακού και το 2013 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα. Το 2014 δόθηκε δανεικός στον Πλατανιά και την επόμενη χρονιά (2014-15) παραχωρήθηκε ως ελεύθερος στον Πανιώνιο. Τον Ιούνιο του 2017 αρχικά εντάχθηκε στον Ολυμπιακό, λαμβάνοντας μέρος στην καλοκαιρινή προετοιμασία του συλλόγου,όμως στη συνέχεια επέστρεψε στον Πανιώνιο, ως δανεικός για έναν χρόνο. Στη συνέχεια ακολούθησε η μεταγραφή στον Άρη και το καλοκαίρι του 2019 μετακόμισε στην Τουρκία για λογαριασμό της Αλάνιασπορ.

Στην εθνική Ελλάδας

  • Υπήρξε διεθνής με όλες τις “μικρές” εθνικές ομάδες Παίδων (Κ-17), Νέων (Κ-19) και Ελπίδων (Κ-21), από το 2010 μέχρι το 2016.
  • Τον Νοέμβριο του 2016 κλήθηκε για πρώτη φορά στην Ανδρών από τον Μίχαελ Σκίμπε, σε αντικατάσταση του τραυματία Παναγιώτη Ταχτσίδη, για τον αγώνα με τη Βοσνία – Ερζεγοβίνη (προκριματικά Μουντιάλ 2018), χωρίς να αγωνιστεί.

Μανώλης Σιώπης σχετικές ειδήσεις:

  • Nations League: Στο Κισινάου για το «διπλό» η Εθνική

    Στο Κισινάου για το «διπλό» η Εθνική

    Nations League: Τη Μολδαβία αντιμετωπίζει σήμερα (15/11, 21:45) στο Κισινάου η Εθνική ομάδα, στο πλαίσιο της 5ης και προτελευταίας αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της League C, στο Nations League.

    Nations League: Στο Κισινάου για το «διπλό» η Εθνική
  • Σιώπης κορωνοϊός: Θετικός στον ιό ο διεθνής ποδοσφαιριστής

    Θετικός στον κορωνοϊό ο Μανώλης Σιώπης - Το ανακοίνωσε ο ίδιος

    Σιώπης κορωνοϊός: Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, του Πανιωνίου και του Άρη βρέθηκε θετικός στον ιό. Ο ποδοσφαιριστής της Αλάνιασπορ ενημέρωσε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι μένει σπίτι του σε καραντίνα.

    Σιώπης κορωνοϊός: Θετικός στον ιό ο διεθνής ποδοσφαιριστής