Μαντώ Γαστεράτου

Μαντώ Γαστεράτου
H Μαντώ Γαστεράτου είναι Ελληνίδα παρουσιάστρια, μοντέλο και ραδιοφωνική παραγωγός.

Γεννήθηκε στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε, ενώ έχει καταγωγή από την Κέρκυρα. Τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε τις σπουδές της στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και συγκεκριμένα στο Τμήμα Μεθοδολογίας της Ιστορίας και Θεωρίας των Επιστημών. Παράλληλα με τις σπουδές της ξεκίνησε να ασχολείται ερασιτεχνικά με το modeling μέχρι που το 2010 αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στα Καλλιστεία του ANT1.

Μετά τη συμμετοχή της στα Καλλιστεία και την κατάκτηση του τίτλου Μις Ελλάς εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό ομορφιάς Miss World 2010 που διεξήχθη στην Κίνα. Μετά το τέλος του διαγωνισμού εργάστηκε ως μοντέλο για 3 χρόνια στην Ελλάδα ενώ έχει συνεργαστεί και με μεγάλες εταιρίες σε Γαλλία και Τουρκία.

Το 2010 δήλωσε συμμετοχή στον Διαγωνισμό Ομορφιάς ANT1, κερδίζοντας τον τίτλο της Μις Ελλάς και εκπροσωπώντας έπειτα την Ελλάδα στο διαγωνισμό Miss World 2010. Στην συνέχεια εργάστηκε ως μοντέλο τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ενώ συμμετείχε και σε διαφημίσεις διαφόρων ελληνικών εταιριών.

Τον Σεπτέμβριο του 2013,ξεκίνησε να παρουσιάζει την πρωινή τηλεοπτική εκπομπή “Loca Report” στο MAD TV μαζί με τον Ισπανό παρουσιαστή Fran Osete. Αργότερα μετά την αποχώρηση του συμπαρουσιαστή της συνέχισε να παρουσιάζει την εκπομπή μόνη της στην μεσημεριανή, πλέον, ζώνη του σταθμού. Στη διάρκεια της συνεργασίας της με το MAD TV κάλυπτε την παρουσίαση των backstage μεγάλων διοργανώσεων του σταθμού όπως το Mad Video Music Awards και του MadWalk – The Fashion Music Project. Τον Σεπτέμβριο του 2016 σταμάτησε την συνεργασία της με τον σταθμό καθώς ξεκίνησε την συνεργασία της με τον ANT1.

Στον ANT1 συμμετείχε στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή “Το Πρωϊνό” στο πλευρό της Φαίης Σκορδά την τηλεοπτική σεζόν 2016-2017, ενώ την ίδια σεζόν ήταν συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Λιάγκα στον τηλεπαιχνίδι “Lucky Room”. Τον Οκτώβριο του 2017 ταξίδεψε στο νησί Παλαουάν των Φιλιππινών γιατί συμμετείχε στο τηλεοπτικό reality επιβίωσης Nomads του ANT1 με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Αποχώρησε μετά από 7 εβδομάδες λόγω τραυματισμού και επέστρεψε στην Ελλάδα. Το καλοκαίρι του 2018,εντάχθηκε στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού Epsilontv και ξεκίνησε να παρουσιάζει την πρωινή καλοκαιρινή εκπομπή “Splash!” μαζί με τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη.

Τον Μάρτιο του 2019, έχοντας ήδη ενεργό συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN από το καλοκαίρι του 2018, ξεκίνησε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή “Όλα Λάθος” μαζί με τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Άννα-Μαρία Βέλλη. Η προβολή της εκπομπής γίνεται κάθε Σαββατοκύριακο στην μεσημεριανή ζώνη του σταθμού.

Παράλληλα με την τηλεοπτική της πορεία εργάζεται και ως ραδιοφωνική παραγωγός στον ραδιοφωνικό σταθμό “Rythmos 949”. Εκεί από το 2016 μέχρι σήμερα παρουσιάζει ραδιοφωνική εκπομπή στις 14:00 το μεσημέρι. Το 2018 αποφάσισε να ασχοληθεί και με το Youtube δημιουργώντας δικό της κανάλι και βίντεο με κυρίως lifestyle περιεχόμενο και στιγμές μέσα από την ημέρα της. Το κανάλι της έχει το τίτλο MADARA CHANNEL.

  • Στις 22 Σεπτεμβρίου 2018 παντρεύτηκε τον σύντροφό της Νίκο Ισηγόνη.
  • Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε στις αρχές του 2016.
  • Τον Ιούλιο του 2019 ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της.

Μαντώ Γαστεράτου σχετικές ειδήσεις: