Ριάνα

Ριάνα
 Στις 25 Φεβρουαρίου 2015 κυκλοφόρησε  άλμπουμ σε συνεργασία με τον Κάνι Γουεστ (Kanye West) και τον Πολ Μακάρτνεϊ (Paul McCartney).

Η Ρόμπιν Ριάνα Φέντυ (Robyn Rihanna Fenty, 20 Φεβρουαρίου 1988) περισσότερο γνωστή απλά ως Ριάνα, είναι τραγουδίστρια της R&B και της ποπ, στιχουργός και ηθοποιός.

Το 2010, σε ηλικία μόλις 22 ετών κάνει μια συνεργασία με τον ράπερ, Eminem για το τραγούδι “Love The Way You Lie” όπου κατακτά την πρώτη θέση στα charts πάνω από 20 χωρών.

Μάλιστα, αναδείχθηκε και 5η γυναίκα καλλιτέχνης στην ιστορία του γραφήματος. Ακολουθούν άλλα singles της, τα οποία γνώρισαν τεράστια επιτυχία και στα 53α βραβεία Grammy παίρνει το βραβείο “καλύτερη καταγραφή χορού” για τη χορογραφία στο βιντεο-κλιπ, “Only Girl In The World”. Ακολούθησαν συνεργασίες και solo με παρόμοια επιτυχία ενώ σημαντική χρονιά για την Rihanna θεωρήθηκε το 2012, αφού κέρδισε το 3ο της βραβείο Grammy, ψηφίστηκε ως το καλύτερο Διεθνούς θηλυκό σόλο καλλιτέχνης, έκανε μια συνεργασία με τον τότε σύντροφο της, Κρις Μπράουν. Εως το 2014 κέρδισε πολλά βραβεία, ξεχώρισε μέσα από πολλά τραγούδια και συνεργασίες με πιο σημαντική αυτή στο τραγούδι “Can’t Remember To Forget You” με τη Σακίρα, τον Ιανουάριο του 2014 οπου έλαβε ανάμεικτες κριτικές. Τον Ιανουάριο του 2015 ανακοίνωσε μέσω twitter ότι ετοιμάζει νέο άλμπουμ και single, το οποίο και κυκλοφόρησε στις 25 Φεβρουαρίου και είναι σε συνεργασία με τον Κάνι Γουεστ (Kanye West) και τον Πολ Μακάρτνεϊ (Paul McCartney).

Ριάνα σχετικές ειδήσεις: