Ryan Reynolds

Ryan Reynolds
Ο Ράιαν Ρέινολντς είναι Καναδός ηθοποιός με σπουδαία καριέρα στο χώρο του θεάματος.

Ο Ράιν Ρέινολντς γεννήθηκε στο Βανκούβερ της Βρετανικής Κολομβίας στον Καναδά από τους Τζέιμς και Τάμι Ρέινολντς. Έχει ιρλανδική καταγωγή και είναι ο νεότερος από τα τρία αδέρφια του. Η καριέρα του Ρέινολτνς ξεκίνησε το 1990 όταν πρωταγωνίστησε στην καναδική εφηβική σαπουνόπερα Hillside. Πρωταγωνίστησε στην ταινία Βαν Γουάιλντερ: Η Ψυχή του Πάρτυ (Van Wilder, 2002) και στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά Two Guys and a Girl. Το 2005 έπαιξε ένα σερβιτόρo στην ταινία Το Σερβίρισμα (Waiting…) και ένα στέλεχος δισκογραφικής εταιρίας στην ταινία Το Χρονικό μιας Χυλόπιτας (Just Friends) μαζί με τις Έιμι Σμαρτ και Άννα Φάρις. Το 2008 πρωταγωνίστησε στο Σίγουρα, Ίσως (Definitely, Maybe) και έκανε γκεστ εμφάνιση στη δημοφιλή αμερικάνικη τηλεοπτική σειρά Scrubs. Το 2009 έπαιξε μαζί με τη Σάντρα Μπούλοκ στη μεγάλη εισπρακτική επιτυχία Η Πρόταση (The Proposal).

Αν και η φιλμογραφία του περιλαμβάνει κυρίως κωμωδίες, ο Ρέινολντς έκανε εντατική προπόνηση για να υποδυθεί ένα ήρωα δράσης στο Blade: Trinity τo 2004, όπου έπαιξε μαζί με τους Γουέσλεϊ Σνάιπς και Τζέσικα Μπίελ. Το 2005 πρωταγωνίστησε στο ομώνυμο remake Τρόμος στο Amityville (The Amityville Horror). Ο Ρέινολντς ενσάρκωσε τον κόμικ χαρακτήρα Ντέντπουλ (Deadpool) στο spinoff της σειράς ταινιών X-Men με τίτλο X-Men η Αρχή: Γούλβεριν (X-Men Origins: Wolverine, 2009) δίπλα στον Χιου Τζάκμαν. Την ίδια χρονιά πρωταγωνίστησε στο ισπανικό/αμερικανικό θρίλερ Buried σε σκηνοθεσία Ροντρίγκο Κορτές.

Ψηφίστηκε από το περιοδικό People ως ο Πιο Σέξυ Άνδρας στον Κόσμο το 1998και το 2009. Τον Iούνιο του 2011 κυκλοφόρησε το Green Lantern βασισμένο στο ομώνυμο κόμικ της DC, όπου ο Ρέινολντς υποδύεται τον υπερήρωα Χαλ Τζόρνταν/Γκριν Λάντερν.  και τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς συμπρωταγωνίστησε μαζί με τον Τζέισον Μπέιτμαν στην κωμωδία Αλλάζουμε; (The Change-Up).[18] Το 2012 πρωταγωνίστησε μαζί με τον Ντένζελ Ουάσινγκτον στο περιπετειώδης θρίλερ Το Κρησφύγετο (Safe House).

Προσωπική ζωή

  • Το 2002, ο Ρέινολντς είχε σχέση με την τραγουδίστρια Αλάνις Μόρισετ. Ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον Ιούνιο του 2004.
  • Το Φεβρουάριο του 2007 οι εκπρόσωποι των Μόρισετ και Ρέινολντς ανακοίνωσαν την κοινή τους απόφαση να χωρίσουν.
  • Λίγο μετά το χωρισμό του με τη Μόρισετ, έκανε δεσμό με τη Σκάρλετ Τζοχάνσον, με την οποία αρραβωνιάστηκαν στις 5 Μαίου 2008.. Παντρεύτηκαν στις 27 Σεπτεμβρίου 2008 και στις 14 Δεκεμβρίου 2010 χώρισαν.
  • Στα γυρίσματα της ταινίας Green Lantern γνωρίστηκε με την συμπρωταγωνίστρια του Μπλέικ Λάιβλι και τον Οκτώβριο του 2011 ανακοίνωσαν την σχέση τους.
  • Παντρεύτηκαν στις 9 Σεπτεμβρίου του 2012 και έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες, την Τζέιμς Ρέινολντς ( γεν. 16 Δεκεμβρίου 2014).
  • Στις 30 Σεπτεμβρίου του 2016 δημοσιεύτηκε πως η Μπλέικ έφερε στον κόσμο την δεύτερη κόρη τους.

Ryan Reynolds σχετικές ειδήσεις: