Lifestyle

Scarlett Johansson: Η Χολιγουντιανή σταρ παντρεύτηκε κρυφά τον Colin Jost

Scarlett Johansson: Η Χολιγουντιανή σταρ παντρεύτηκε κρυφά τον Colin Jost
Scarlett Johansson: Παντρεύτηκε τον Colin Jost σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Scarlett Johansson παντρεύτηκε με τον Colin Jost και κανείς δεν το αντιλήφθηκε.

Το διάσημο ζευγάρι που αρραβωνιάστηκε τον Μαϊο του 2019, ανακοίνωσε τον γάμο του με έναν ξεχωριστό τρόπο καθώς Scarlett και Colin ανακοίνωσαν το ότι παντρεύτηκαν μέσω ενός φιλανθρωπικού οργανισμού και πιο συγκεκριμένα του Meals on Wheels, όπως είχαν κάνει και η Katy Perry με τον Orlando Bloom με τη γέννηση της κόρης τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η τελετή έγινε το Σαββατοκύριακο και τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για τον κορωνοϊό.  «Η Scarlett Johansson και ο Colin Jost παντρεύτηκαν σε μια ιδιωτική τελετή μόνο με την οικογένειά τους και τους αγαπημένους τους, ακολουθώντας όλες τις προφυλάξεις για τον κορωνοϊό. Η γαμήλια επιθυμία τους είναι να βοηθηθούν οι ευπαθείς ηλικιωμένοι στηρίζοντας τον οργανισμό Meals on Wheels», αναφέρεται στην ανάρτησή τους.

H αισθησιακή και πληθωρική ηθοποιός του Χόλιγουντ λοιπόν, κατάφερε να παντρευτεί κάτω από άκρα μυστικότητα το περασμένο Σαββατοκύριακο ενώ όπως είναι αναμενόμενο, φωτογραφίες από το μυστήριο δεν έχουν ακόμα κυκλοφορήσει αν και οι θαυμαστές τους διατηρούν τις ελπίδες τους. Και να αναφέρουμε πως αυτός είναι ο πρώτος γάμος για τον Jost αλλά ο τρίτος για την όμορφη σταρ του σινεμά που είχε παντρευτεί τον ηθοποιό Ryan Reynolds και τον Γάλλο επιχειρηματία Romain Dauriac με τον οποίο απέκτησε μια κόρη.

Να θυμίσουμε πως η Scarlett Johansson παντρεύτηκε στις 28 Σεπτεμβρίου του 2008, τον Καναδό ηθοποιό Ryan Reynolds σε μια τελετή στη Βρετανική Κολομβία του Καναδά. Το ζευγάρι έζησε μαζί για δύο χρόνια στο Λος Άντζελες προτού χωρίσουν τον Δεκέμβριο του 2010. Δύο χρόνια μετά, τον Νοέμβριο του 2012, η Scarlett ξεκίνησε να βγαίνει με τον Γάλλο δημοσιογράφο Romain Dauriac, και αρραβώνιαστηκαν τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους.

Το ζευγάρι μοίραζε το χρόνο του, ανάμεσα στη Νέα Υόρκη και το Παρίσι. Το 2014,η ηθοποιός γέννησε το πρώτο της παιδί, τη Rose Dorothy Dauriac ενώ παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του ίδιου έτους στο Philipsburg. Το διαζύγιο του γάμου τους ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2017 και επιβεβαιώθηκε τον Δεκέμβριο του ίδιο έτους ότι η διάσημη ηθοποιός είναι σε σχέση με τον Αμερικανό κωμικό και κειμενογράφο δημοφιλής σατιρικής εκπομπής του «Saturday Night Live», Colin Jost.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments