Sin Boy

Sin Boy
Ο Θεόδωρος Αγκουστίν Γκέγκα, ευρύτερα γνωστός ως Sin Boy και νεότερα ως Lil Jesus, είναι Αλβανός τραγουδιστής trap και pop μουσικής.

Γεννήθηκε στις 18 Αυγούστου του 1994 στην Νέα Ιωνία Αττικής, ενώ κατάγεται από την Αλβανία.Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι πέρασε δύσκολα κατά την παιδική του ηλικία, τώρα όμως μπορεί να στηρίξει οικονομικά τον εαυτό του αλλά και την οικογένειά του. Το 2017 υπέγραψε συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία Heaven Music. Στις 4 Σεπτεμβρίου 2018 κυκλοφόρησε το σινγκλ “Gigi” με την επίσης αλβανικής καταγωγής τραγουδίστρια Ρίνα, σημειώνοντας επιτυχία.

Τα τραγούδια του έχουν απήχηση στο εφηβικό κοινό. Το 2017 έγινε γνωστός από διάφορα τραγούδια, όπως το “Μάνα”. Το 2019 κυκλοφόρησε το τραγούδι Mama, με τους Υποχθόνιο, MadClip και ILLEOo, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία, ενώ οι παρωδίες του τραγουδιού είναι επίσης επιτυχημένες.Το τραγούδι έφτασε τις 34 εκατομμύρια προβολές στο YouTube μέσα σε δύο μήνες. Ωστόσο, το εν λόγω τραγούδι έχει προκαλέσει αντιδράσεις από μια μερίδα ατόμων.

  • Στις 21 Ιουνίου 2019 κυκλοφόρησε το τραγούδι Sientelo, ξεπερνώντας το 1 εκατομμύριο προβολές σε λιγότερο από 24 ώρες και μπαίνοντας στις τάσεις.
  • Στις 22 Ιουλίου, ο Sin Boy κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ με όνομα KaGuRas με την δισκογραφική εταιρεία Minos EMI. Τα τραγούδια που περιέχει είναι τα: Mama?, Sientelo, #31#(Kaguras), Americana, Comsi Comsa, Camila, Angelina, Ciao Bella.
  • Το Σεπτέμβριο του 2019 ανακοίνωση με ανάρτησή του ότι αλλάζει το ψευδώνυμό του από Sin Boy σε Lil Jesus, ακύρωσε όλες τις συναυλίες του και ισχυρίστηκε ότι κάποιοι θέλουν να τον σκοτώσουν.

Sin Boy σχετικές ειδήσεις: