Σωκράτης Διούδης

Σωκράτης Διούδης
O Σωκράτης Διούδης (Θεσσαλονίκη, 3 Φεβρουαρίου 1993) είναι Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως τερματοφύλακας στον Παναθηναϊκό. O Διούδης έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα ανδρών του Άρη Θεσσαλονίκης τον Μάιο του 2011. Τον Ιούλιο του 2014 συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στη βελγική Κλαμπ Μπριζ. Υπέγραψεσυμβόλαιο συνεργασίας 2+1 χρόνων δεν κατάφερε όμως να πάρει χρόνο συμμετοχής με αποτέλεσμα την επόμενη χρονιά να παραχωρηθεί […]

O Σωκράτης Διούδης (Θεσσαλονίκη, 3 Φεβρουαρίου 1993) είναι Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως τερματοφύλακας στον Παναθηναϊκό.

O Διούδης έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα ανδρών του Άρη Θεσσαλονίκης τον Μάιο του 2011. Τον Ιούλιο του 2014 συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στη βελγική Κλαμπ Μπριζ. Υπέγραψεσυμβόλαιο συνεργασίας 2+1 χρόνων δεν κατάφερε όμως να πάρει χρόνο συμμετοχής με αποτέλεσμα την επόμενη χρονιά να παραχωρηθεί ως δανεικός για έναν χρόνο στον Πανιώνιο. Με 24 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, βοήθησε την ομάδα του να τερματίσει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το καλοκαίρι του 2016 επέστρεψε, έπειτα από δύο χρόνια απουσίας, στον Άρη υπογράφοντας συμβόλαιο 3 ετών. Αποχώρησε όμως έναν χρόνο αργότερα, με απολογισμό 31 συμμετοχές πρωταθλήματος.

Τον Αύγουστο του 2017 υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Σωκράτης Διούδης σχετικές ειδήσεις: