Αθλητισμός

Μπόλονι Παναθηναϊκός: Ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει να φέρει τον Καρύδα για γυμναστή

Μπόλονι Παναθηναϊκός: Ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει να φέρει τον Καρύδα για γυμναστή
Μπόλονι Παναθηναϊκός: O Ρουμάνος προπονητής θέλει να έχει ανθρώπους που γνωρίζει δίπλα του.

Από μέρα σε μέρα αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα ο Λάζλο Μπόλονι, έτσι ώστε να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό. Κάτι τέτοιο θα είχε ήδη συμβεί, αν δεν ζούσαμε στην εποχή του κορωνοϊού. Ο Ρουμάνος τεχνικός, πάντως, θέλει να έχει ανθρώπους που γνωρίζει δίπλα του στην νέα του περιπέτεια στον «πράσινο» πάγκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λάζλο Μπόλονι εκτός από τον άμεσο συνεργάτη του, ζήτησε να έχει στο πλευρό του και τον γυμναστή, Νίκο Καρύδα και το θέμα είναι ανοιχτό. Αυτή την στιγμή η κουβέντα ανάμεσα στον Ρουμάνο τεχνικό και τους «πράσινους» γίνεται για την καλύτερη δυνατή στελέχωση του επιτελείου του, καθώς όλα τα υπόλοιπα ζητήματα έχουν λυθεί. Μόνιμη θέση ως άριστος γνώστης της κατάστασης του ρόστερ θα έχει ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος όπως είναι γνωστό. Ο Μπόλονι σίγουρα θα φέρει έναν άμεσο συνεργάτη της δικής του επιλογής ενώ ζήτησε και τον γυμναστή, Νίκο Καρύδα. Στο «πράσινο στρατόπεδο» υπάρχει ήδη στον ρόλο του γυμναστή τα τελευταία χρόνια, ο Γιάννης Σταυρινός και στο Κορωπί λένε τα καλύτερα λόγια την δουλειά του.

Σύμφωνα με το gazzeta.gr, «παρόλα αυτά το θέμα είναι ανοιχτό και το πιθανότερο είναι να προσληφθεί και ο Καρύδας ως επιλογή του Μπόλονι. Οι δύο άνδρες είχαν συνεργαστεί στον ΠΑΟΚ, σε μία σεζόν (2011-2012), η οποία σημαδεύτηκε από πάρα πολλούς μυϊκούς τραυματισμούς, όπως αναφέρουν και τα ρεπορτάζ της εποχής».

Ο Καρύδας αυτή την εποχή είναι γυμναστής στην Εθνική Νέων ενώ έχει τεράστια εμπειρία στον ρόλο του, στο πιο υψηλό επίπεδο. Ανάμεσα σε άλλες ομάδες, έχει εργαστεί στην ΑΕΚ, στον Ολυμπιακό, στον Άρη, στον Ηρακλή αλλά και σε ομάδες στο εξωτερικό, όπως η Κράσνονταρ, η Νντίπρο, η Στέουα και η Αλ Ιτιχάντ.

Συνεχίζεται η προετοιμασία για το κομβικό ματς με τον ΟΦΗ

Εν τω μεταξύ, ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο στις 16:00 την Κυριακή 18/10. Θυμίζουμε ότι στον πάγκο, δεν θα είναι ο Μπόλονι, αλλά ο Συλαϊδόπουλος. Με την επιστροφή των Δημήτρη Κουρμπέλη, Σωκράτη Διούδη ελαχιστοποιήθηκαν οι απουσίες από την προπόνηση της Πέμπτης. Ο αρχηγός της ομάδας έκανε αποθεραπεία. Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Μπουζούκης, ατομικό έκαναν οι Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Χατζηθεοδωρίδης, Ιωαννίδης, Μαυρομμάτης, ενώ κλινήρης παρέμεινε ο Αντονίτο.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις φυσικής κατάστασης, παιχνίδια σε μικρούς χώρους και τακτική. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Χουάνκαρ ένιωσε ενόχληση στο γαστροκνήμιο και αποχώρησε. Ο Αγιούμπ συμμετείχε στο πρώτο μέρος του προγράμματος και συνέχισε με ατομικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments