Lifestyle

Η Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης ξεσήκωσε το “Γεντί Κουλέ” (pics)

Η Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης ξεσήκωσε το “Γεντί Κουλέ” (pics)
Η Ιωάννα Μαλέσκου, την οποία αποκαλούν, Μενεγάκη της Κρήτης, προκαλεί αναστάτωση σε κάθε εμφάνιση της.

Είναι η πιο… «καυτή» παρουσία, στην τηλεόραση της Κρήτης. Η Ιωάννα Μαλέσκου, την οποία αποκαλούν, Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης, προκαλεί αναστάτωση σε κάθε εμφάνιση της. 

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο «Γεντί Κουλέ» στο παιχνίδι προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ και όπως ήταν λογικό, συγκέντρωσε πάνω της όλα τα αντρικά βλέμματα.

Κατάμεστο το Γεντί Κουλέ παρά το τσουχτερό κρύο και ένας αγώνας με καταξιωμένους παίκτες, που έχουν αφήσει τη δική τους σφραγίδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο..Πάνω από όλα όμως σε ένα πνεύμα συγκίνησης, αγάπης και πηγαίου σεβασμού προς τον "Ολλανδό", τον "Μίστερ", τον Ευγένιο Γκέραρντ.. Τιμή μου να βρίσκομαι κι εγώ απόψε εδώ, ανάμεσα σε πλήθος κόσμου που τον αποθέωσαν. Το πιο ζεστό χειροκρότημα για τον Gerard..

A post shared by Ioanna Maleskou ® (@imaleskou) on Nov 20, 2017 at 10:41am PST

Check my outfit @restyled__ Jewellery @desandy.j Shoes ✔ ΣΩΠΑΣΗΣ ✔

A post shared by Ioanna Maleskou ® (@imaleskou) on Nov 17, 2017 at 12:47pm PST

@fitazfk body under command . . . Check www.fitazfk.com #fitness #motivation #fitnessguide #health #workout #strong #fitazfkarmy #maleskou #maleskouteam

A post shared by Ioanna Maleskou ® (@imaleskou) on Nov 16, 2017 at 12:45pm PST

Στις ταινίες όλοι οι σουπερ ήρωες φορούν στολή. Στην πραγματικότητα, έτσι νιώθω κι εγώ όταν φορώ την ειδική γκρι "στολή" για τη θεραπεία LPG. Νιώθω σουπερ εννοώ..όχι ήρωας!! Γιατί πάντα χρειαζόμαστε το κάτι παραπάνω σε περιοχές όπως οι μηροί, οι γλουτοί, η κοιλίτσα!! Παράλληλα με τη σωστή διατροφή και την άσκηση.."ξυπνώ" τον οργανισμό μου.. Μόλις 30′ αρκούν για να χτίσω το σώμα που ονειρεύομαι!!

A post shared by Ioanna Maleskou ® (@imaleskou) on Sep 23, 2017 at 9:50am PDT

Και που λέτε, ξυπνάω και τι να δω.. Μάκρυναν τα μαλλιά μου Η μάνα μου: "Παιδί μου είσαι όντως εσύ;; Απ’ τη φωνή σ’ έβγαλα!!" #οικογενειακεςιστοριες #νοτ #δακρυα #αλλαγες @moustakas__

A post shared by Ioanna Maleskou ® (@imaleskou) on Sep 21, 2017 at 12:21pm PDT

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments