Lifestyle

Βασιλικοί γάμοι: Οι διασημότητες που παντρεύτηκαν γαλαζοαίματους

Βασιλικοί γάμοι: Οι διασημότητες που παντρεύτηκαν γαλαζοαίματους
Η ανακοίνωση των αρραβώνων του πρίγκιπα Χάρι και της πρώην πρωταγωνίστριας της τηλεοπτικής σειράς "Suits" Mέγκαν Μαρκλ στη Βρετανία, φέρνουν στο νου όλους εκείνους τους βασιλικούς γάμους, που επέτρεψαν σε διασημότες να μπουν στα παλάτια των γαλαζοαίματων.

Πριν την Μέγκαν Μαρκλ, οι βασιλικοί γάμοι έχουν να επιδείξουν αρκετές διασημότητες που παντρεύτηκαν γαλαζοαίματους.

Η σχεδιάστρια μόδας, Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ παντρεύτηκε τον Γερμανικής καταγωγής, πρίγκιπα Έγκον φον Φίρστενμπεργκ. Απέκτησαν δύο παιδιά μαζί, τον πρίγκιπα Αλεξάντερ και την πριγκίπισσα Τατιάνα και χώρισαν μετά από τρία χρόνια γάμου. Τώρα είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία, Μπάρι Ντίλερ από το 2001, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Page Six".

Ο Κρίστοφερ Γκεστ, σεναριογράφος, σκηνοθέτης, μουσικός, ηθοποιός χάρισε έναν τίτλο στην ηθοποιό, Τζέιμι Λι Κέρτις, τον τίτλο που κληρονόμησε από τον πατέρα του Βαρόνο Χέιντεν Γκεστ. Άγνωστο στους περισσότερους αλλά και η διάσημη Τζέιμι Λι Κέρτις είναι Βαρόνη. 

Η Ρίτα Χέιγουρθ ήταν βασίλισσα του Χόλιγουντ ήδη, αλλά έγινε πραγματική πριγκίπισσα, όταν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Αλί Χαν. αζί απέκτησαν μία κόρη και χώρισαν το 1953. 

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας "Mulholland Drive" Λόρα Χάρινγκ ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον Κόμη Καρλ Έντουαρντ φον Μπίσμαρκ το 1987 και πήρε τον τίτλο της Κόμισας. Αργότερα χώρισαν, αλλά εκείνη διατήρησε τον τίτλο.

Η πιο γνωστή διασημότητα ωστόσο υπήρξε η Γκρέις Κέλι. Η βραβευμένη με Όσκαρ λατρεία του αμερικανικού σινεμά εγκατέλειψε τα φώτα του κινηματογράφου όταν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Ρενιέ Γ΄, τον μονάρχη του Πριγκιπάτου του Μονακό και έγινε και η ίδια πριγκίπισσα. Απέκτησαν 3 παιδιά, αλλά το τέλος της ήταν άδοξο όταν πέθανε έπειτα από ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητό της, στις 14 Σεπτεμβρίου 1982. Ο τίλτος της ήταν η Αυτή Γαλήνια Υψηλότης, πριγκίπισσα του Μονακό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments