Lifestyle

Γιώργος Λιάγκας υπέρ Κατερίνας Καινούργιου: «Αντρέα, ήσουν λάθος»

Γιώργος Λιάγκας υπέρ Κατερίνας Καινούργιου: «Αντρέα, ήσουν λάθος»

Πηγή Φωτογραφίας: faysbook.gr

Ο παρουσιαστής πήρε το μέρος της Κατερίνας Καινούργιου

Θέση για τα όσα δήλωσε δημόσια για την Κατερίνα Καινούργιου ο Ανδρέας Μικρούτσικος, πήρε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, παρά το γεγονός ότι δεν ήθελε να στηρίξει την παρουσιάστρια του Alpha, τόνισε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν φάουλ με αυτό που έκανε, καθώς γνώριζε από την αρχή σε ποια εκπομπή θα συμμετείχε.τε,

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Liagas (@gliagas)

«Είναι πολύ σκληρή η φράση “καβαλάρης αυτοαναφορικότητας”. Εγώ δεν θα στηρίξω καμία Καινούργιου και δεν έχω λόγο να το κάνω, όμως και αυτό, το να συμμετέχεις σε μία εκπομπή και να βγαίνεις δημόσια και να κράζεις την παρουσιάστρια, αν η Καινούργιου, που μπορεί να είναι, είναι ο ορισμός της αυτοαναφορικότητας, το ήξερες και όταν πήγαινες, δεν μεταβλήθηκε. Η Καινούργιου είναι η ίδια τόσα χρόνια, τώρα αν κάποιοι τη γλείφατε και τώρα την βρίζετε, είναι δικό σας θέμα. Η Καινούργιου είναι αυτή, να μη συμμετείχατε », είπε αρχικά ο παρουσιαστής του Πρωινού.

«Επειδή μας βλέπει ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Εγώ δεν το λέω τώρα, το έχω πει και σε άλλη στιγμή, θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος παρουσιαστής που έχει περάσει στην ψυχαγωγία από την ελληνική τηλεόραση. Έχω την είδηση ότι δεν πρόκειται να γυρίσει ποτέ στην εκπομπή της Κατερίνας. Στο λέω δημόσια με αγάπαη, εδώ έκανες φάουλ, στο λέω με αγάπη και σεβασμό. Αν είχες θέματα με την Καινούργιου, ήξερες που πήγαινες, αντιλαμβάνομαι ότι η ανάγκη, η οικονομική, για δουλειά, μπορεί να σε κάνει να πας και κάπου που δεν περνάς καλά, όμως αφού πήγες, έβγαλες κάποια λεφτά από εκεί, τελείωσε τώρα, για ποιον λόγο να τα λες αυτά; Είμαι ο τελευταίος που θέλω να στηρίξω την Καινούργιου, αλλά νομίζω ότι είναι λάθος αυτή τη φορά», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments