Video

Άνθιμος Ανανιάδης: Δάκρυσε για τον Κώστα Βουτσά

Άνθιμος Ανανιάδης: Δάκρυσε για τον Κώστα Βουτσά
Άνθιμος Ανανιάδης: Φανερά συγκινημένος, ο νεαρός ηθοποιός είπε για τον Κώστα Βουτσά πως «έχουμε πλάνα μαζί του τα οποία θα παίξουν στην ταινία που ετοιμάζουμε».

Ο Άνθιμος Ανανιάδης μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για τον Κώστα Βουτσά, για τον οποίο πριν λίγες ημέρες έγιναν δύο μνημόσυνα. Πιο συγκεκριμένα, ο Άνθιμος Ανανιάδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Πέμπτης 4 Μαρτίου. Ο γνωστός ηθοποιός μάλιστα, μαζί με τον διεθνούς φήμης και ελληνικής καταγωγής, ηθοποιό Costas Mandylor παραχώρησαν μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για τη συνεργασία τους στην πρώτη ελληνική blockbuster ταινία «The Greek Job», στην οποία πρωταγωνιστούν. Ο Άνθιμος Ανανιάδης εξήγησε πως στην ταινία συμμετέχει και ο Κώστας Βουτσάς, ενώ περιγράφει πώς κατάφερε να ολοκληρώσει τα πλάνα του αφού ο αγαπημένος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή. Άνθιμος Ανανιάδης

Άνθιμος Ανανιάδης: Συγκινήθηκε μιλώντας για τον Κώστα Βουτσά

Φανερά συγκινημένος, ο νεαρός ηθοποιός είπε για τον Κώστα Βουτσά πως «έχουμε πλάνα μαζί του τα οποία θα παίξουν στην ταινία που ετοιμάζουμε. Έχουμε και τη μεγάλη τιμή… Πάντα συγκινούμαι γιατί έγινε μέσα στην όλη πράξη της ταινίας. Εκεί που ετοιμαζόμασταν να κάνουμε μια καταστροφή και πήραμε τηλέφωνο, τον πήγαμε στο νοσοκομείο και έφυγε μέσα σε έναν μήνα. Είναι τεράστια τιμή όμως, να είναι το πνεύμα του εκεί».

Μάλιστα, ο ίδιος προσέθεσε το εξής: «Χρόνια έλεγα στον Κώστα Βουτσά ότι θα κάνω μια ταινία στην οποία θα παίξει τον πατέρα μου και βρέθηκε ένας φίλος μου που ο παππούς του είναι ίδιος ο Κώστας. Είναι 88 χρόνων και παίζει για να μας βοηθήσει να τελειώσουμε τα πλάνα του. Τον ευχαριστώ για όλα. Ήταν ο καλύτερός μου φίλος ο Κώστας».

Θυμίζουμε πως ο Άνθιμος Ανανιάδης έγινε ευρύτερα γνωστός από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην τηλεοπτική σειρά του MEGA, «Μαρία η Άσχημη». Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Γιώργου Κιμούλη αλλά και του New York College. Είναι γιος του επιχειρηματία Τιμόθεου Ανανιάδη και της ηθοποιού Εύης Καραγιάννη ενώ έχει οχτώ ετεροθαλή αδέλφια από την πλευρά του πατέρα του. Επίσης, για αρκετά χρόνια, υπήρξε πατριός του ο Κώστας Βουτσάς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments