Video

Άνθιμος Ανανιάδης παιδί: Έγινε ανάδοχος πατέρας 4χρονου κοριτσιού

Άνθιμος Ανανιάδης παιδί: Έγινε ανάδοχος πατέρας 4χρονου κοριτσιού
Άνθιμος Ανανιάδης: Γνωστή τηλεοπτική εκπομπή αποκάλυψε το νέο κεφάλαιο που άνοιξε στη ζωή του ο ταλαντούχος ηθοποιός.

Άνθιμος Ανανιάδης παιδί: Ο ταλαντούχος ηθοποιός ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη προσωπική του ζωή βλέποντας πια πως οι προσπάθειες επανασύνδεσης με την πρώην σύντροφό του, Μαρία Νεφέλη Γαζή έπεσαν στο… κενό. Ο γνωστός ηθοποιός δείχνει με τα χρόνια πως έχει… ηρεμήσει στη ζωή του και αναζητά τη γαλήνη στο σπίτι του.

Όπως έγινε σήμερα γνωστό μέσω της πρωινής εκπομπής «Πρωινό» στον ANT1, ο ηθοποιός έγινε ανάδοχος πατέρας ενός 4χρονου κοριτσιού, τo οποίo γνώρισε τυχαία. Ο ίδιος επισκέπτεται τη μικρή, δυο φορές την εβδομάδα για να τη δει και έχουν αναπτύξει μια πολύ στενή και ουσιαστική σχέση. Ο Άνθιμος, την ενισχύει οικονομικά, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο πως στο μέλλον μπορεί και να την υιοθετήσει, αν προχωρήσουν ομαλά οι διαδικασίες. Ο ηθοποιός, δήλωσε στη δημοσιογράφο της εκπομπής πως είναι πάρα πολύ ευτυχισμένος για την εν λόγω κίνηση, αφού την θεωρεί σαν δική του κόρη.

 

Ο Άνθιμος Ανανιάδης (Θεσσαλονίκη, 9 Ιουνίου 1985) είναι Έλληνας ηθοποιός, ευρύτερα γνωστός από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην τηλεοπτική σειρά του MEGA, «Μαρία η άσχημη». Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Γιώργου Κιμούλη αλλά και του New York College. Είναι γιος του επιχειρηματία Τιμόθεου Ανανιάδη και της ηθοποιού Εύης Καραγιάννη ενώ έχει οχτώ ετεροθαλή αδέλφια από την πλευρά του πατέρα του. Επίσης, για αρκετά χρόνια, υπήρξε πατριός του ο Κώστας Βουτσάς, με τον οποίο έχουν άριστες σχέσεις.

Το φθινόπωρο του 2016, ξεκίνησε τη σχέση του με τη χορεύτρια Μαρία-Νεφέλη Γαζή, με την οποία γνωρίστηκαν στη παράσταση «Dorian Gray Frames» όπου συμπρωταγωνιστούσαν. Απέκτησαν μαζί έναν γιο, που γεννήθηκε στις 20 Απριλίου 2018 ενώ τον Μάιο του ίδιου έτους, έγινε γνωστός ο χωρισμός τους. Τον Μάιο του 2019, η Μαρία-Νεφέλη Γαζή έπειτα από τη βάφτιση του παιδιού, αποκάλυψε ότι ονομάζεται Φίλιππος-Δημήτρης Γαζής και όχι Ανανιάδης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments