Γυναίκα

Τι να φορέσω στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν για looks λαμπερά και άνετα ;

Τι να φορέσω στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν για looks λαμπερά και άνετα ;
Εσύ τι θα φορέσεις στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν;

Εάν είσαι ακόμη στο ψάξιμο για το τι να φορέσεις στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, διάβασε τις παρακάτω συμβουλές και μη βιαστείς να φορέσεις το πρώτο outfit που θα σου φανεί μοντέρνο και χαριτωμένο, αλλά αυτό που πραγματικά θα σου ταιριάζει τόσο στο σωματότυπό σου όσο και στο μέρος που θα κάνεις το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. 

Πρωτοχρονιά σημαίνει ώρα για λάμψη, ώρα για παγιέτα, ώρα για όσα δε μας δίνεται η ευκαιρία να φορέσουμε όλο το χρόνο.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι σ’ ένα Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν κυρίαρχη τάση είναι η λάμψη, γι’ αυτό μη φοβηθείς να τη συνδυάσεις μ’ ένα κατακόκκινο κραγιόν , λιτό hairstyling και μεγάλα σκουλαρίκια. Σίγουρα θα αναδείξει την εορταστική σου διάθεση και το φίνο γούστο σου. 

Ωστόσο πρόσεξε, καθώς η υπερβολή είναι πολύ κοντά στο να σας χτυπήσει τη πόρτα!

Τips

Φρόντισε να κινηθείς σε λιτές γραμμές στο υπόλοιπο σύνολο, όπως ένα ζευγάρι μαύρες κλασσικές γόβες ή ακόμα και ψηλοτάκουνα μποτίνια πάντα σε μονόχρωμο μοτίβο.

Μη φοβηθείς τις παγιέτες. Αν γίνουν οι σωστοί συνδυασμοί η παγιέτα μετατρέπει το ντύσιμο σε πολύ κομψό και glamour! Σε ασημένια ή χρυσή απόχρωση επίλεξε ένα midi φόρεμα ή φούστα συνδυασμένη με οπάκ καλσόν.

Για όσες είναι πιο minimal στο ντύσιμό τους μια ολόσωμη φόρμα είναι η ιδανική επιλογή! 

Τα metallics είναι μεγάλη τάση φέτος το χειμώνα, οπότε θα είναι εύκολο να βρεις ένα αντίστοιχο φόρεμα στα μαγαζιά. Εμπλούτισε την εμφάνιση σου με μια λεπτή ζώνη ή ένα ιδιαίτερο κολιέ.

Οι μάξι επιλογές είναι μία πολύ καλή λύση αν το σηκώνει το στυλ σου. Είναι η προσωποποίηση του επίσημου όταν τα υφάσματα και οι γραμμές είναι πολυτελή όπως το βελούδο.

Τα πιο δημοφιλή χρώματα στα βραδινά φορέματα για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς του 2018 είναι το κόκκινο, το μαύρο και το χρυσό.

Πάρε μερικές ιδέες:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments