Αυτοκίνητο

Στον παλμό των αυτοκινητοβιομηχανιών

Στον παλμό των αυτοκινητοβιομηχανιών
Η Volvo ανακοίνωσε νέο ρεκόρ στα λειτουργικά της κέρδη, η Opel πετυχαίνει αύξηση 68% στις πωλήσεις της τον Ιανουάριο και η Nissan ανακοινώνει ότι θα συμμετέχει στην ηλεκτροκίνηση Formula E.

Νέο ρεκόρ 14,1 δισ. σουηδικές κορώνες στα κέρδη της Volvo το 2017

Η Volvo Cars ανακοίνωσε ισχυρή αύξηση κατά 27,7% στα λειτουργικά της κέρδη για το 2017, στα14,1 δισεκατομμύρια σουηδικές κορώνες – SEK (1,42 δισ. €), έναντι 11 δισ. SEK (1,11 δισ. €) το 2016, χάρη στο νέο ρεκόρ που κατέγραψαν οι πωλήσεις της παγκοσμίως, φθάνοντας τα 571.577 αυτοκίνητα. Στο ίδιο διάστημα, τα καθαρά έσοδα της Volvo Cars αυξήθηκαν κατά 16,6%, στα 210,9 δισ. σουηδικές κορώνες (21,3 δισ. ευρώ), από 180,9 δισ. SEK το 2016, ενώ το περιθώριο λειτουργικού κέρδους αυξήθηκε στο 6,7% για το 2017, από 6,1% που ήταν το 2016.

Αυξημένες οι πωλήσεις της Opel

Αύξηση πωλήσεων κατά 68% τον Ιανουάριο πέτυχε η Opel έναντι του αντίστοιχου μήνα το 2017, κινούμενη με σχεδόν διπλάσιο ρυθμό ανάπτυξης από αυτόν της αγοράς. Το Opel Astra παρέμεινε 1η επιλογή στην κατηγορία του, ενώ το ΟpelCorsa έκλεισε το μήνα 2ο στη γενική κατάταξη στην προτίμηση των ιδιωτών. Η οικογένεια «Χ» των Opel SUV (Mokka X,Crossland X και Grandland X) δείχνει τη δυναμική της, καθώς τα νέα της μέλη Crossland X και Grandland Xαναπτύσσονται με εντυπωσιακούς ρυθμούς και κερδίζουν καθημερινά σε αναγνωρισιμότητα και σε αποδοχή από το αγοραστικό κοινό. Το 2018 ξεκίνησε με το δεξί για την Opel στην Ελληνική αγορά, που έρχεται να διεκδικήσει επάξια μία θέση μεταξύ των πρώτων, έχοντας μία ενδιαφέρουσα πρόταση σε κάθε κατηγορία επιβατικών.

Στην ηλεκτροκίνηση Formula E η Nissan

Η Margot Robbie, πρέσβειρα της Nissan στα Ηλεκτροκίνητα Οχήματα, αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της πρώτης ζωντανής προβολής της στο Facebook, ότι η Nissan θα παρουσιάσει ένα νέο ηλεκτροκίνητο πρωτότυπο για την Formula E, στο επερχόμενο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (στις 6 Μαρτίου). Η κίνηση της Nissan να συμμετάσχει στη διαρκώς αναπτυσσόμενη Formula E, αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία προβολής, σε παγκόσμια κλίμακα, για τη διάδοση του οράματος Intelligent Mobility της μάρκας, της στρατηγικής των τριών πυλώνων για τον επαναπροσδιορισμό του τρόπου με τον οποίο τα οχήματα της Nissan οδηγούνται, τροφοδοτούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments