Αθλητισμός

Αποκάλυψη: «Ναι» Ολυμπιακού σε Γιαννακόπουλο

Αποκάλυψη: «Ναι» Ολυμπιακού σε Γιαννακόπουλο
Αυτό δεν το περίμενε κανείς.

Διάφορα πράγματα αναφέρθηκαν για τη στάση του Ολυμπιακού στη χθεσινή γενική συνέλευση της Ευρωλίγκας και δη όσον αφορά στα πράγματα που υποστήριξε ο Παναθηναϊκός.

Η πραγματικότητα κατ’ αρχάς αναφέρει ότι οι Πειραιώτες δεν έχουν κανένα παράπονο από τη διοργανώτρια αρχή. Τόσο όσον αφορά στο τηλεοπτικό και χορηγικό κομμάτι, όσο και σε αυτό που αφορά στη διαιτησία.

Άλλωστε, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχει γενικά πολύ καλή αντιμετώπιση από τους διαιτητές στη κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Από κει και πέρα, ο Ολυμπιακός δεν είχε ιδιαίτερη δράση στο χθεσινό μίτινγκ της Μαδρίτης. Μάλιστα, έκανε παρέμβαση ο Γιώργος Σκινδήλιας, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, σε αυτό που είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τον Τζόρντι Μπερτομέου και πιο συγκεκριμένα για την πρόταση να γίνει διαδικασία για την εκλογή νέου εκτελεστικού διευθυνή στην Ευρωλίγκα.

«Από τη στιγμή που έχουμε απαρτία μπορούμε να κάνουμε ψηφοφορία», φέρεται να είπε ο κ. Σκινδήλιας, ο οποίος στα υπόλοιπα θέματα που συζητήθηκαν δεν είχε ιδιαίτερη συμμετοχή, αλλά σε αυτό έδειξε μια… θετική διάθεση. nnΑλλωστε, όπως αναφέραμε, ο Ολυμπιακός δεν έχει κανένα παράπονο από τη διοργανώτρια αρχή, όπως δεν έχει παράπονα και η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων που συμμετέχουν. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments