Αθλητισμός

“Χαμός” με Athens Alive και Pan Asia – “Που είναι ο… Γκραντ”; – “Ελάτε να σώσετε τον Παναθηναϊκό”

“Χαμός” με Athens Alive και Pan Asia – “Που είναι ο… Γκραντ”; – “Ελάτε να σώσετε τον Παναθηναϊκό”
Που θα κάτσει η... μπίλια; Τι ζητάει ο κόσμος και γιατί αγχώνεται;

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε φάση νέου ξεκινήματος σε όλους τους τομείς. Η επιστροφή του Νίκου Νταμπίζα, η συζήτηση που θα γίνει με τον Γιώργο Δώνη, οι πληρωμές σε παίκτες και ο έλεγχος της ΠΑΕ από την Pan Asia δείχνουν πως έπειτα από αρκετό καιρό κάτι… κινείται στους πράσινους.

Όμως ο κόσμος δεν σταματάει να ανησυχεί για το μέλλον. Και είναι αλήθεια πως αγωνιά για την υπόθεση του Παϊρότζ. Διότι από εκεί που οι πληροφορίες έρχονταν με μορφή… χιονοστιβάδας, το τελευταίο διάστημα έχει "κάτσει" η σκόνη. Ούτε δημοσιεύματα για Αβραάμ Γκραντ, ούτε φήμες για Πίνι Ζάχαβι, ούτε υποψηφιοι προπονητές, ούτε τίποτα απ’ όλα όσα βλέπαμε και διαβάζαμε πριν από 2-3 εβδομάδες.

Αυτά ανησυχούν τον κόσμο, αν κρίνουμε από τα σχόλια που γίνονται στα social media. Η καχυποψία έχει κυριεύσει τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι είναι οι πιο ταλαιπωρημένοι απ’ όλους τα τελευταία χρόνια. Και γι’ αυτό… ξεσπούν στην πρώτη ευκαιρία. Η αλήθεια, πάντως, είναι πως σε μια διαπραγμάτευση και σε μια τέτοια διαδικασία, το να μην ακούγονται πολλά είναι θετικό. Δείχνει σοβαρότητα. Θυμάστε τι γινόταν με τον… Τσάκα.

Για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, είναι πάντα στη γωνία το Athens Alive. Η κοινοπραξία με μπροστάρη τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Που ο κόσμος δείχνει να το προτιμά. Στο twitter του Μαρκ Αλεξάντερ της Redstone γίνεται… χαμός. Πολλά τα μηνύματα που φτάνουν μέχρι και σε σημείο να του λένε "Ελάτε να σώσετε τον Παναθηναϊκό".

Ο ίδιος ο Μαρκ Αλεξάντερ είναι πολύ ευγενικός και απαντάει σχεδόν σε όλους, βγάζοντας και… ειδήσεις. Και επιμένει πως η περίπτωση του Παναθηναϊκού παραμένει στις προτεραιότητες της κοινοπραξίας, ακόμα κι αν αλλάξει ιδιοκτήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτό είναι το μεγάλο άγχος του Αλαφούζου για τον Παϊρότζ – Έλεγχος… χελώνα, στον "αέρα" η συμφωνία

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments