Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις 2016-2020

Αστρολογικές προβλέψεις 2016-2020
Πώς θα εξελιχθεί η ζωή μας τα επόμενα χρόνια, ποιοι τομείς θα μας απασχολήσουν πιο έντονα;

Ας παρακολουθήσουμε μια ταινία μικρού μήκους: πως θα εξελιχτεί η ζωή μας τα επόμενα χρόνια, ποιοι τομείς θα μας απασχολήσουν πιο έντονα;

Είναι ένα ρεαλιστικό αφιέρωμα βασισμένο στις κινήσεις των πλανητών με σκοπό να αποκτήσουμε μια εικόνα για το πως θα τελειώσει το έργο το 2020.

ΚΡΙΟΣΜε τον Ουρανό στο ζώδιό σου και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, πότε χάνεις, πότε κερδίζεις. Τα τετράγωνα αυτά έχουν σαν σκοπό να σου αλλάξουν τη ζωή, να μεταβάλλουν τις σχέσεις σου, έστω και με επώδυνο τρόπο. Αυτό θα συνεχιστεί ως το 2016 αλλά και το πρώτο εξάμηνο του 2017 και το πρώτο εξάμηνο του 2018.Από το 2016 – 2017, θα ηρεμήσεις έχοντας κάνει βέβαια τις απαραίτητες αλλαγές. Η καθημερινότητά σου θα ισορροπήσει ενώ θα αλλάξεις και διατροφικές συνήθειες.Ο Δίας στο Ζυγό, από το φθινόπωρο του 2016 και για ένα χρόνο, θα σε βοηθήσουν να ανέλθεις επαγγελματικά ή να επισημοποιήσεις μια σχέση. Βέβαια, όλες οι αποφάσεις σου θα κριθούν από το 2018-2020 με τον Κρόνο στον Αιγόκερω. Δεν φτάνει μόνο η αποφασιστικότητά σου αλλά και η ικανότητά σου να ενταχθείς στην κοινωνία.Στο τέλος της δεκαετίας, καριέρα και οικονομικά γνωρίζουν στιγμές δόξας ή μπορεί να αποφασίσεις να δημιουργήσεις κάτι νέο.

ΤΑΥΡΟΣΑναζητάς την ασφάλεια και τη σταθερότητα. Θα ξεκαθαρίσεις ποιοι βρίσκονται στο πλευρό σου και έχουν τα ίδια όνειρα με εσένα και ποιοι θα αποχωρίσουν χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα χωρίσεις ή θα χάσεις τη δουλειά σου. Καλείσαι να ανοίξεις τους ορίζοντές σου ψάχνοντας νέα μονοπάτια, να γνωρίσεις νέους ενδιαφέροντες ανθρώπους, να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου και να απαλλαχτείς από καταστάσεις που δεν σου προσφέρουν τίποτα πια.Οι εκλείψεις έχουν σκοπό να σου ανοίξουν δρόμους για να δημιουργήσεις μια ασφαλή πορεία, να σε σπρώξουν να βάλεις στόχους και να δοκιμαστείς για να δεις ξεκάθαρα τι σε παραπλανά, τι σε ενθουσιάζει, τι σε ενδιαφέρει πραγματικά.Από το 2016-2017 και μετά από τόσους αγώνες, θα έχεις αποκτήσει πολλές εμπειρίες. Είναι καιρός να δημιουργήσεις οικογένεια αν έχεις σχέση. Αν είσαι μόνη, θα γνωρίσεις ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να δεις τη ζωή με διαφορετικό μάτι, πιο αισιόδοξα και ερωτικά. Θα βρεις χόμπι ενώ επαγγελματικά μπορεί να αποφασίσεις να ξεκινήσεις κάτι δικό σου.Από το 2017-2020, θα θέλεις να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, την ψυχική και τη σωματική σου υγεία, να βρεις ισορροπίες ανάμεσα και εσένα και τους άλλους.Το 2018, η ζωή σου θα είναι έντονη. Με το Δία στο Σκορπιό, θα σου δοθεί η ευκαιρία να ανέλθεις επαγγελματικά ή προσωπικά. Μπορεί καταστάσεις που συμβαίνουν στο σύντροφό σου να σε επηρεάσουν. Ο Ουρανός περνά στο ζώδιό σου αλλά και οι εκλείψεις στον άξονα Λέοντα/Υδροχόου σού ζητούν να αλλάξεις πορεία. Οικογένεια-καριέρα-επιθυμίες αλλάζουν μορφή χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως δεν συνεχίζεις να αναζητάς την ασφάλεια και τη σταθερότητα. Αλλάζει όμως ο τρόπος!

ΔΙΔΥΜΟΣΣαν μεταβλητό ζώδιο, δέχεσαι εύκολα τις αλλαγές και τις εξελίξεις. Κάνεις εύκολα νέες γνωριμίες, βρίσκεις άνετα μια νέα απασχόληση, αποκτάς νέα ενδιαφέροντα, κάνεις καινοτομίες που σε βοηθούν να εξελίξεις την προσωπικότητά σου.Ο Κρόνος στον Τοξότη από το 2016-2017 θα επηρεάσει σχέσεις και συνεργασίες. Θα φανεί κατά πόσο μπορείς να προσαρμοστείς στο εργασιακό σου περιβάλλον ενώ δεν αποκλείεται και μια μείωση μισθού. Μπορεί όμως να αναλάβεις και έναν ηγετικό ρόλο στην εργασία σου, με περισσότερες ευθύνες, άρα θα κληθείς να ισορροπήσεις επαγγελματική με οικογενειακή ζωή. Θα θελήσεις να απαλλαχτείς από καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά, άλλοτε κάνοντας ουσιαστικές αλλαγές, άλλοτε απρόσμενα αφήνοντας άφωνους τους πάντες. Το δεδομένο είναι να εκφραστείς και να γίνεις πιο δημιουργική.Τα έτη 2017, 2018, θα θελήσεις να διευρύνεις τις γνώσεις σου (ίσως και στο εξωτερικό) ενώ θα λύσεις και προβλήματα με το περιβάλλον σου. Προσοχή στις επαγγελματικές σου σχέσεις, κάποια άτομα είναι εντελώς διαφορετικά απ’ ότι φαντάζεσαι. Αν αυτά τα χρόνια ψάχνεις εργασία, θα έχεις την ευκαιρία να βρεις και να ανασάνεις οικονομικά.Ο Δίας στον Τοξότη το 2019 θα σου ανοίξει νέους δρόμους σε επαγγελματική και προσωπική ζωή και θα νιώσεις πολύ όμορφα. Μπορεί να έρθει μια νέα σχέση, η επισημοποίηση μιας σχέσης ή μια επαγγελματική άνοδος.Ό,τι και αν είναι, η νέα δεκαετία θα είναι συναρπαστική και με καλές προοπτικές!

ΚΑΡΚΙΝΟΣΤα τετράγωνα Ουρανού-Πλούτωνα επηρεάζουν τη ζωή σου σε όλους τους τομείς ως το 2017 (προσωπική ζωή-καριέρα-σχέσεις-γονείς). Διάφορες καταστάσεις στην επαγγελματική σου ζωή σε κουράζουν. Οι σχέσεις σου μπορεί και να οδηγηθούν στο τέλος και να κληθείς να αναλάβεις νέους ρόλους, όμως κάτι νέο και συναρπαστικό μπορεί να εμφανιστεί.Η είσοδος του Βόρειου/Νότιου Δεσμού σε Ζυγό και Κριό αντίστοιχα καθώς και οι εκλείψεις εκεί φέρνουν εξελίξεις σχετικά με γονείς ή σε εσένα ως γονέα. Αλλάζει η δομή, αλλάζεις εσύ και αναζητάς περισσότερη συντροφικότητα. Επαγγελματικά σκέφτεσαι να αναρριχηθείς μόνη χωρίς όμως να διαθέτεις τα κατάλληλα όπλα.2016-2018 χαλαρώνεις (φυσικό είναι αφού θα έχεις απεμπλακεί από διάφορες καταστάσεις) και προσπαθείς να ορθοποδήσεις. Θα έχεις οικονομικά και συναισθηματικά οφέλη και θα θελήσεις να βάλεις υγιείς βάσεις στη ζωή σου.Ο Κρόνος στον Αιγόκερω 2018-2020 θα ανταμείψει τις προσπάθειές σου. Η προσωπική σου ζωή επιβάλλεται να εξελιχτεί για να μην δημιουργηθεί απομάκρυνση από το σύντροφό σου.Με το Δία στο Σκορπιό το 2018 αλλά και τις εκλείψεις στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερου ενδεχομένως και να επιθυμείς την απομάκρυνση αφού ένας νέος και συναρπαστικός έρωτας θα σου έχει κλέψει την καρδιά. Αν είσαι μόνη, είναι η χρονιά που θα σου δοθεί η ευκαιρία να φτιάξεις την προσωπική σου ζωή. Μια στροφή μπορεί να κάνεις επίσης στην καριέρα σου εκμεταλλευόμενη τη μέχρι τότε εικόνα σου ή μπορεί να αναλάβεις έναν ηγετικό ρόλο με τις αντίστοιχες βέβαια υποχρεώσεις.Ένα είναι σίγουρο: φεύγοντας η δεκαετία, θα είσαι πιο πλούσια στην καρδιά αλλά και στο πορτοφόλι. Σημειωτέον ότι άλλη η αξία του πλούτου το 2010 και άλλη το 2020!

ΛΕΩΝΤα τετράγωνα Ουρανού-Πλούτωνα επηρεάζουν σαφώς την καριέρα σου. Προσπαθείς να βρεις νέους δρόμους σε επαγγελματική και προσωπική ζωή, να χτίσεις μια νέα καριέρα, ενδεχομένως και στο εξωτερικό.Ψάξε να βρεις τα ταλέντα σου, τις κλίσεις σου για να κάνεις αλλαγές στην επαγγελματική σου ζωή. Θα έχεις συμμάχους αλλά και εχθρούς. Απελευθερώσου από τους φόβους σου για να εξελιχτείς.Ένας γάμος, η δημιουργία μιας οικογένειας είναι πιθανά σενάρια. Επίσης, κάτι νέο επαγγελματικά θα σε βοηθήσει να απαλλαχτείς από προβλήματα του περιβάλλοντος.2017 με αρχές 2019, οι εκλείψεις στον άξονα Λέοντα/Υδροχόου αλλά και Βόρειος/Νότιος Δεσμός στα αντίστοιχα ζώδια θα φέρουν καρμικά γεγονότα στη ζωή σου, θα ανακαλύψεις πράγματα μέσα σου που ούτε φανταζόσουν πως υπήρχαν. Η απόκτηση ενός απογόνου μπορεί να αλλάξει όλο σου το είναι. Ένας χωρισμός επίσης θα βγάλει στην επιφάνεια κρυμμένα ταλέντα και καταπιεσμένες επιθυμίες. Νέα πρόσωπα θα σε βοηθήσουν να εξελιχτείς και να εκφράσεις τα ταλέντα σου, θα ανοίξουν τους ορίζοντές σου.Κάνε κάτι για τον εαυτό σου 2016-2017. Εγκατέλειψε μια σχέση ή μια συνεργασία που σε καταπιέζει.Κάνε νέες σχέσεις και συνεργασίες 2018-2020 όταν ο Ουρανός θα περάσει στον Ταύρο και θα αλλάξει αργά αλλά σταθερά την εικόνα σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣΤα τετράγωνα Ουρανού-Πλούτωνα θα έλεγα ότι δεν επηρεάζουν εσένα άμεσα, επηρεάζουν όμως τη σχέση του συντρόφου σου μαζί σου. Τα επόμενα τρία χρόνια θα χρειαστεί να βρεις ισορροπίες στις σχέσεις σου γιατί ενδεχομένως μπορεί να έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που να σε γεμίζει ως προσωπικότητα αλλά να μην υπάρχει καλό σεξ ή το αντίστροφο, να υπάρχει πολύ καλό σεξ χωρίς έρωτα. Αν όμως η σχέση σου είναι ικανοποιητική, μπορεί να αποκτήσεις απογόνους.Επαγγελματικά και οικονομικά μπορούν να εξελιχτούν μέσα από χόμπι και ταλέντα. Προσοχή στις συμμαχίες που κάνεις γιατί εμπεριέχουν ρίσκο.Ο Κρόνος στον Τοξότη 2016-2017 θα φέρει αλλαγές σε σπίτι, γονείς, άτομα της οικογένειας, μετακομίσεις ή αλλαγή εργασιακού χώρου.Ταυτόχρονα, οι εκλείψεις στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων αλλά και Βόρειος/Νότιος Δεσμός στα ζώδια αυτά θα δημιουργήσουν μια νέα πραγματικότητα όπου καλείσαι να αναλάβεις ηγετικό ρόλο. Θα αναγκαστείς να κλείσεις κύκλους που θεωρείς ουσιαστικά τελειωμένους.Όμως, μέχρι τα μέσα του 2016, με το Δία στο ζώδιό σου, θα υπάρξουν προοπτικές, θα κάνεις νέες γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου ή ακόμα και μια νέα, σοβαρή σχέση.Μέσα σ’αυτήν την πληθώρα αλλαγών έρχεται ο Κρόνος στον Αιγόκερω 2018-2020 και τότε θα δρέψεις τους καρπούς των προσπαθειών σου. Ένας γάμος μπορεί να φέρει ένα παιδί, ένας χωρισμός μια γνωριμία που θα σου καλύψει τα κενά, μια απόλυση φέρνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με τα ταλέντα σου.Με τον Δία στον Τοξότη το 2019 και τον Ουρανό στον Ταύρο ξέρεις πλέον που πατάς. Οι ρυθμοί σου θα είναι έντονοι και θα έχεις πλέον την πείρα και τη γνώση για να προσφέρεις πολλά. Θα σε λατρέψουν!

ΖΥΓΟΣΜε τα τετράγωνα Ουρανού-Πλούτωνα επηρεάζονται πολύ οι σχέσεις σου ως το 2017, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο.Θέλεις να κάνεις αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά ακόμα και αν θελήσεις να σταθεροποιηθείς, θα βρεις τα κατάλληλα πρόσωπα. Αν οι σταθερές σου σχέσεις διαλύονται, τότε θα ριχτείς σε επιφανειακές σχέσεις θέλοντας να αλλάξεις παραστάσεις φτάνοντας κάποια στιγμή σε αδιέξοδο.Προκλήσεις θα αντιμετωπίσεις και μετά το 2017 με Κρόνο και Πλούτωνα στον Αιγόκερω αλλά και Βόρειο/Νότιο Δεσμό σε Καρκίνο/Αιγόκερω. Θα θελήσεις να χτίσεις τη ζωή σου πάνω σε γερά θεμέλια και τα γεγονότα θα σε σπρώξουν προς αυτήν την κατεύθυνση. Τότε θα αναγκαστείς να απογαλακτιστείς, να απαλλαχτείς από συνήθειες πολλών χρόνων, να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου και να μετακινηθείς ίσως για οικογενειακούς ή επαγγελματικούς λόγους.Έτσι λοιπόν, ενώ τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας φέρθηκες εγωιστικά, παρορμητικά, έκανες πολλές αδιέξοδες σχέσεις, προς το τέλος της, θα θελήσεις να σταθεροποιηθείς για την υπόλοιπη ζωή σου, να βρεις ένα καταφύγιο, ένα αγκυροβόλι για να αράξεις. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως έφτασες στο απόγειο της καριέρας σου και αναζητάς διάφορες ενασχολήσεις για να περάσεις δημιουργικά τα μετέπειτα χρόνια σου ή μπορεί να σημαίνει πως έχεις κατασταλάξει σε ένα αντικείμενο εργασίας και τίποτα δεν είναι ικανό να σε μετακινήσει ή μπορεί να σημαίνει πως έχεις βρει την απόλυτη ευτυχία σε κάποιο πρόσωπο και θα θέλεις να κάνεις οικογένεια αφού πλέον τα θέλω σου δεν είναι οι περιστασιακές σχέσεις αλλά η αληθινή αγάπη και ο σεβασμός.Τα τελευταία δυο χρόνια της δεκαετίας λοιπόν θα καταλάβεις πως αυτό που έχει σημασία στη ζωή είναι να μοιράζεσαι με ειλικρίνεια τα συναισθήματά σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣΕίσαι ζώδιο σταθερό και οι αλλαγές σε ζορίζουν. Οι εκλείψεις ταρακουνάνε σχέσεις και συνεργασίες και σου ζητούν να διώξεις από τη ζωή σου πράγματα άνευ ουσίας για να αναπτυχθείς μελλοντικά. Θα σου δώσουν την ευκαιρία να εμπλουτίσεις συναισθήματα και σκέψεις και αυτός θα είναι ο μελλοντικός σου πλούτος.Είναι η στιγμή να κάνεις ένα βήμα παραπάνω στην προσωπική σου ζωή, να επισημοποιήσεις τη σχέση σου ή να γνωρίσεις ένα άτομο, αν είσαι μόνη, με το οποίο θα δημιουργήσεις οικογένεια. Ευνοϊκό το διάστημα από την αρχή του 2016 ως τον χειμώνα του 2017 με τις εκλείψεις στον άξονα Ιχθύων/Παρθένου. Στρώσε τη ζωή σου όπως θες (επαγγελματική-προσωπική).Το 2018, με τις εκλείψεις στον άξονα Υδροχόου/Λέοντα αλλά και το Βόρειο Δεσμό στο Λέοντα, η επαγγελματική σου ζωή θα γνωρίσει στιγμές δόξας αλλά και στην προσωπική σου ζωή, η δημιουργία οικογένειας θα κριθεί ως σοβαρή υπόθεση. Είναι γνωστό πως με τις αλλαγές ξαναγεννιέσαι μέσα από τις στάχτες σου.Έτσι, το 2018, με τον Ουρανό στον Ταύρο, θα υπάρχουν προκλήσεις που θα ταρακουνάνε τη σταθερότητά σου και συ θα καταλήγεις σε επαναστατικές και παροδικές λύσεις. Ο Δίας στο ζώδιό σου θα σου δίνει δύναμη και τόλμη, θα σε σπρώχνει σε παράλληλες καταστάσεις και μπορεί να αποφασίσεις να απομακρυνθείς από συγκεκριμένα μοντέλα συμβίωσης και συνεργασίας. Προσπάθησε τότε να διοχετεύσεις θετικά την ενέργειά σου κάνοντας δημιουργικά βήματα στον επαγγελματικό τομέα. Μην παίζεις υπόγεια παιχνίδια εξουσίας!

ΤΟΞΟΤΗΣΣκέψου κατά πόσο ένας έρωτας ή μια δουλειά σε γεμίζουν ψυχικά και όχι μόνο σωματικά και εγκεφαλικά.Με τις εκλείψεις στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων (2016-2017) αλλά και με τον Δία στην Παρθένο μέχρι το καλοκαίρι του 2016, η δομή της οικογένειας, οι σχέσεις με τους γονείς, τα επαγγελματικά σου όνειρα αλλάζουν και δίνεις μεγάλη σημασία πλέον στον εαυτό σου. Μόνο αν καταφέρεις να ακούσεις τις απόψεις των άλλων και αλλάξεις ιδέες, θα μπορέσεις να δημιουργήσεις μια ευτυχισμένη οικογένεια πέρα από τα συνηθισμένα κοινωνικά κλισέ, πέρα από εικόνες που σε τρομάζουν. Θα μπορέσεις να δουλέψεις ομαδικά χωρίς να σκέφτεσαι ποιος είναι ο αρχηγός, θα βλέπεις τις εξελίξεις της κοινωνίας πριν αυτές ακόμα συμβούν.Αυτά τα χρόνια λοιπόν, η προσωπική και επαγγελματική σου ζωή θα ανθίσει αν κατανοήσεις πως η μεγαλύτερη ικανοποίηση είναι η ψυχική, όταν μοιράζεσαι κομμάτια της ψυχής σου με ανθρώπους που έχουν ανάγκη και χρειάζονται στήριξη, όταν τους δείχνεις τον τρόπο που θα προοδεύσουν και δεν κοιτάς μόνο την προσωπική σου αναγνώριση.Άνοιξε τους ορίζοντές σου και απελευθερώσου συναισθηματικά! Αυτό μπορεί να σημαίνει πως φεύγεις από μια σχέση που δεν μπορεί να προχωρήσει ή από μια εργασία που δεν μπορεί να πάει παρακάτω γιατί φοβάσαι τις υλικές απώλειες. Θα ψάξεις σε βάθος να βρεις τις αιτίες που δεν κατάφερες να προχωρήσεις (προσωπικά-επαγγελματικά) και θα ανακαλύψεις κομμάτια του εαυτού σου που δεν γνώριζες ότι υπήρχαν και δεν είχες αναπτύξει.Από το 2017, θα ανακαλύψεις νέα πράγματα μέσα από ταξίδια και από ανθρώπους που ονειρεύονται μια καλύτερη ζωή και ρισκάρουν χωρίς να φοβούνται.Με το Δία στο ζώδιό σου το 2019 θα έχεις πλέον ανοιχτούς ορίζοντες και νέους στόχους προς εκτέλεση, θα βλέπεις τη ζωή με διαφορετική ματιά, δεν θα εστιάζεις στο δέντρο αλλά στο δάσος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΤα τετράγωνα του Πλούτωνα από το ζώδιό σου με τον Ουρανό στον Κριό ως το 2017 σε επηρεάζουν άμεσα, σε αλλάζουν, σε μεταμορφώνουν, φέρνουν απότομες αλλαγές σε σπίτι, οικογένεια, σχέσεις με γονείς, καριέρα. Επηρεάζουν πλέον όσους έχουν γεννηθεί το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο, άλλοτε αισθητά, άλλοτε λιγότερο.Όλα εξαρτώνται από το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός αλλά και από τη διαχείριση των εκλείψεων στον άξονα Κριού/Ζυγού.Το 2016, με τον Κρόνο στον Τοξότη αλλά και τις εκλείψεις στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων, θα κάνεις νέες συνεργασίες, θα αλλάξεις τρόπο σκέψης, θα βλέπεις τη ζωή με διαφορετική ματιά εντελώς διαφορετικά από ότι είχες μάθει. Μην κολλήσεις σε παλιά μοντέλα ζωής ίσα-ίσα για να επιπλέεις. Άνοιξε τους ορίζοντές σου, ανανεώσου, κάνε ταξίδια, πήγαινε σε σεμινάρια, μείνε ανοιχτή στις προκλήσεις.Ο Δίας στο Ζυγό το 2017 θα οδηγήσει την καριέρα σου στην κορυφή ή τη σχέση σου σε γάμο καθώς πλέον θα εμπιστεύεσαι το άτομο που βρίσκεται δίπλα σου και έχει περάσει με άριστα τις εξετάσεις.2018-2019 με τις εκλείψεις στο ζώδιό σου αλλά και τον Κρόνο εκεί, θα πρέπει να μάθεις να εμπιστεύεσαι τις πρωτοβουλίες που παίρνουν οι άλλοι, διαφορετικά θα δυσκολευτείς να ενταχθείς σε ομάδες που δεν θα είσαι εσύ ο αρχηγός. Αν όμως έχεις εσύ το πάνω χέρι, θα χρειαστεί να εγκαταλείψεις σχέσεις και συνεργασίες γιατί δεν θα εμπιστεύονται οι άλλοι τις ικανότητές σου. Τότε είναι η κατάλληλη στιγμή, καθώς θα διαθέτεις εμπειρίες, να κάνεις τις επιλογές σου και να σε ακολουθήσουν αυτοί που σε εμπιστεύονται και πιστεύουν σε εσένα και το αρχηγικό σου ταλέντο.Η δεκαετία αυτή μπορεί να ξεκίνησε κλείνοντας κάποια σταθερά κεφάλαια, θα κλείσει όμως προσφέροντάς σου αυτογνωσία. Θα γοητεύεις άτομα που διψάνε για δύναμη και εξουσία, θα απωθείς άτομα που αγαπάνε την ελευθερία και τις προσωπικές δυνατότητες.ΥΔΡΟΧΟΟΣΤα τετράγωνα Ουρανού-Πλούτωνα ως το 2017 σού δίνουν γνώσεις και πληροφορίες, θα διδαχτείς, θα διδάξεις, θα διαμορφώσεις νέες αντιλήψεις. Θα μάθεις να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για να αποφεύγεις τις παγίδες και να προχωράς μπροστά. Κάποιες φορές, θα αλλάζεις εύκολα γνώμη, θα εγκαταλείπεις σπουδές για να ακολουθείς ένα εντελώς διαφορετικό δρόμο.Ο Κρόνος στον Τοξότη (2016-2017) κάνει πιο ανάλαφρη την κατάσταση. Με τις εκλείψεις στον άξονα του ζωδίου σου, θα κάνεις ξεκαθαρίσματα στις προσωπικές σου σχέσεις. Οι ήδη υπάρχουσες σχέσεις σου θα κριθούν, ή θα προχωρήσουν ή θα διαλυθούν. Τα επαγγελματικά σου σχέδια θα αποδώσουν.Ο Δίας το 2017 θα σε βοηθήσει να ταξιδέψεις, να γνωρίσεις άλλες κουλτούρες, να ανοίξεις τους ορίζοντές σου, να ζήσεις ενδεχομένως σε μια άλλη χώρα.Το 2018 με τον Ουρανό στον Ταύρο, τα θεμέλια της ζωής σου θα ταρακουνηθούν, δεν θα μπορείς πλέον να κρύβεις τα θέλω σου. Θα καταλάβεις πως δεν έχει νόημα να μοιράζεσαι την καθημερινότητά σου με ανθρώπους που δεν έχεις κοινές απόψεις και ιδέες. Θα γνωρίσεις νέους ανθρώπους, πιο αυθεντικούς, πιο μοναδικούς και ιδιαίτερους. Αν λοιπόν τότε διατηρείς προβληματικές σχέσεις και συνεργασίες, ήρθε η ώρα να βγεις από αυτές και να ζήσεις σύμφωνα με τις δικές σου επιλογές. Αν όμως βιώνεις μια ικανοποιητική σχέση, σύμφωνα πάντα με τα δικά σου κριτήρια, ήρθε η ώρα της απόλαυσης. Ο καθένας σ’ αυτή τη ζωή έχει την ελευθερία επιλογών!ΙΧΘΕΙΣΤα τετράγωνα Ουρανού-Πλούτωνα ως το 2017 επηρεάζουν τον φιλικό σου τομέα. Θα κάνεις πολλά ξεκαθαρίσματα, θα εξαφανιστείς από άτομα που βρίσκονται δίπλα σου, θα ξαναβρεθείς με άτομα που βοηθούν την προσωπική σου ανάπτυξη.Με τον Κρόνο στον Τοξότη (2016-2017) μπορεί να αποφασίσεις να αλλάξεις αντικείμενο εργασίας ή να αποκομίσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου.Παράλληλα, με τις εκλείψεις στον άξονα του ζωδίου σου και Βόρειο/Νότιο Δεσμό σε Παρθένο/Ιχθύ, οι σχέσεις σου θα μεταβληθούν, θα έχεις την ευκαιρία να βγεις από συγκεκριμένα μοντέλα ζωής που σε πιέζουν χωρίς όμως να καταφέρεις να απελευθερωθείς καθολικά. Άνοιξη και φθινόπωρο των χρόνων αυτών, θα μπεις σε διλήμματα και συγκρίσεις του παρελθόντος με το παρών, δώσε σημασία στα γεγονότα που θα συμβούν και όχι τόσο στα συναισθήματά σου.Ήρθε η ώρα να αναλάβεις τις ευθύνες σου, να μην παίζεις το ρόλο του θύματος και του ανίσχυρου. Ήρθε η ώρα να δεις τις καταστάσεις λογικά, να εκλογικεύσεις συναισθήματα και πάθη. Είναι πολύ πιθανό τα χρόνια αυτά να βρεθείς σε έναν άλλο κόσμο, πιο μαγικό, παρέα με ονειροπόλους που θα μιλούν για την ειρήνη και άλλα ιδανικά.Είναι επίσης πιθανό να ασχοληθείς επιτυχημένα με την τέχνη, την αλληλεγγύη, τη φιλανθρωπία. Μπορεί να παίξεις σημαντικό ρόλο στην κοινωνία όπου θα κυριαρχεί η ανάγκη της ψυχικής υγείας και το χρήμα δεν θα είναι ο θεμέλιος λίθος. Πρόσεχε! Για να γίνει αυτό, θα πρέπει δίπλα σου να έχεις ανθρώπους που πατάνε γερά στη γη και πραγματοποιούν ρεαλιστικές ιδέες, που συνδυάζουν το ρομαντισμό με την πραγματικότητα, τον κορεσμό της ύλης με το συναίσθημα σε ισορροπημένα πλαίσια.Η ουσία είναι ότι μπροστά σου απλώνονται χρόνια πολύ σημαντικά.Μην κλειστείς στον εαυτό σου πιστεύοντας πως προστατεύεσαι από μια κοινωνία υλιστική και συντηρητική!

πηγή: www.astra4u.gr.com

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments