Πολιτική

Κουρουμπλής: Μαζεύει τα ασυμμάζευτα…

Κουρουμπλής: Μαζεύει τα ασυμμάζευτα…
Επικοινωνιακούς ελιγμούς επιστρατεύεται ο υπουργός Εσωτερικών μετά τη δήλωση-βόμβα στη Βουλή.

«Μαζεύει» το «άδειασμα» στο πρόσωπο του Νίκου Παππά ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, λίγες ώρες μετά το σάλο που προκάλεσε η δήλωσή του για την υπόθεση Καλογρίτσα στη Βουλή ότι «όσοι τον ανακήρυξαν ως καναλάρχη, έχουν ευθύνες. Και ποινικές και πολιτικές».

Με ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του υπουργείου Εσωτερικών, ο κ. Κουρουμπλής παίρνει πίσω την «καυτή» δήλωση, προχωρώντας σε διευκρινίσεις. Ειδικότερα, στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Προς αποκατάσταση της πραγματικότητας σχετικά με τη σημερινή μου τηλεφωνική συνέντευξη στο ΒΗΜΑ FM: Αυτό που ξεκάθαρα εννοούσα είναι ότι σε όσους εκ των υπερθεματιστών έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό και σε οποιοδήποτε χρονικό στάδιο αποδειχθεί ότι δεν πληρούν όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, θα αποδοθούν οι δέουσες ευθύνες».

Νωρίτερα, ο υπουργός είχε τονίσει ότι ο «κύριος αυτός, αν αποδειχθεί ότι τα πράγματα είναι έτσι θα πληρώσει τρία εκατομμύρια, που έχουν δοθεί ήδη και την πρώτη δόση και θα φύγει από το παιχνίδι, τέτοιες διασφαλίσεις έκανε αυτή η κυβέρνηση».

Όσον αφορά την δανειοδότηση Καλογρίτσα με αφορμή τις αποκαλύψεις για το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος και του SSM για την Τράπεζα Αττικής, ο υπουργός ζήτησε «να μας καταθέσει ο κ. Στουρνάρας, όλα τα στοιχεία. Τι έχει γίνει με την τράπεζα Αττικής, όλα αυτά τα χρόνια. Το απαιτούμε, ναι, το απαιτώ εγώ και με δημόσια τοποθέτηση».

Πάντως, όλα δείχνουν πως ο κ. Παππάς χάνει σχεδόν όλους τους υποστηρικτές του. ΣΥΡΙΖΑ και κυβέρνηση βγάζουν μία εικόνα διάσπασης, η οποία ούτε επικοινωνιακά δεν σώζεται, όσο και αν όλες οι πλευρές επιχειρούν να την καλύψουν. Μετά και τα τελευταία αποκαλυπτήρια για τον κ. Καλογρίτσα, οι ενδοκυβερνητικές και οι εσωκομματικές κόντρες εντείνονται, ενώ ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες δέχεται απανωτά πλήγματα, στην πορεία μάλιστα για την ανακοίνωση της απόφασης του ΣτΕ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments