Μedia

Η ζωή των Brangelina δεν είχε happy end…

Η ζωή των Brangelina δεν είχε happy end…
Μετά από 12 χρόνια γάμου, η Τζολί αφήνει τον Πιτ, γιατί πίνει και μεθάει. Έξαλλος ο Μπραντ, φοβάται για τα παιδιά του. Τελικά η Κοτιγιάρ είναι η "μοιραία" γυναίκα στην καρδιά του πιο ωραίου άντρα του πλανήτη;

Είναι γεγονός! Το πιο διάσημο, το πιο πλούσιο, το πιο πολυσυζητημένο και το πιο λαμπερό ζευγάρι της παγκόσμιας showbiz… χωρίζει. Μπραντ Πιτ και Ατζελίνα Τζολί βάζουν τέλος στα δώδεκα χρόνια της γαμήλιας ζωής τους, έχοντας έξι παιδιά και πολλά κοινά περιουσιακά στοιχεία, καθώς μιλάμε για τους δύο πιο ακριβοπληρωμένους stars του Hollywood. 

Οι λόγοι του χωρισμού τους… άγνωστοι. Αυτό που όλοι ξέρουμε μέχρι στιγμής, όπως έχει διαρρεύσει από όλα τα διεθνή ΜΜΕ, είναι ότι η πανέμορφη Τζολί πήρε τη «βαριά» αυτή απόφαση και κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, επικαλούμενη πως τα παιδιά της είναι η προτεραιότητά της.

Η καλλονή υποστηρίζει ότι ο Πιτ είχε άσχημη συμπεριφορά απέναντι στα έξι τους παιδιά, καθώς πίνει και κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών. Η ίδια ωστόσο στην αίτησή της επισημαίνει ότι ο Μπραντ θα είναι για πάντα η αγάπη της ζωής της. 

Από την πλευρά του ο Πιτ φέρεται να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με όσα η υποστηρίζει η εν διαστάσει σύζυγός του και φοβάται μήπως το διαζύγιο αυτό του κοστίσει ακριβά ως προς τη σχέση του με τα έξι παιδιά του.

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στους κύκλους των διεθνών ΜΜΕ, όσο κι αν τον τελευταίο καιρό παπαρατσικές τους φωτογραφίες κατέγραφαν τα προβλήματα που περνά το ζευγάρι. 

Το σπίτι τους «πολιορκείται» από κάμερες, δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ από χθες, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν νεότερα γύρω από το πιο σοκαριστικό διαζύγιο των τελευταίων 12 ετών.

Πάντως, πληροφορίες που επικαλείται το Us Weekly, λένε ότι ένα συνταρακτικό περιστατικό είναι η αιτία, που η ζολί αποφάσισε να ζητήσει διαζύγιο από τον Πιτ.

Το ρεπορτάζ, επί του παρόντος δεν αποκαλύπτει που είναι αυτό το περιστατικό, αναφέρει όμως ότι είναι κάτι που διαδραματίστηκε μία εβδομάδα πριν την 15η Σεπτεμβρίου (η ημερομηνία που αναγράφεται στα χαρτιά της αίτησης).

«Η τελική απόφαση για διαζύγιο οφείλεται σε κάτι που συνέβη λίγες ημέρες πριν και ανάγκασε την Αντζελίνα να δράσει και να προχωρήσει τις διαδικασίες», αναφέρει πηγή στο περιοδικό. Και συνεχίζει: «Η Αντζι λέει ακόμα ότι ο Μπραντ είναι η αγάπη της ζωής της και ότι η απόφαση για διαζύγιο είναι πολύ βαριά για την καρδιά της, αλλά η προτεραιότητα τώρα είναι τα παιδιά».

Την ίδια ώρα, άλλες πληροφορίες θέλουν την εξίσου όμορφη Μαριόν Κοτιγιάρ να είναι το τρίο πρόσωπο, που μπήκε στη ζωή του Πιτ και τα άλλαξε όλα! Η σχέση ανάμεσα στον Πιτ και την Κοτιγιάρ είχε φημολογηθεί και πριν από μερικούς μήνες. 

Ελάχιστες ώρες μετά την ανακοίνωση ότι η Αντζελίνα Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, μετά από δύο χρόνια γάμου και συνολικά δώδεκα χρόνια σχέσης με τον Πιτ, άρχισαν να κάνουν το γύρο του κόσμου και οι πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η μοιραία γυναίκα στο γάμο είναι η Μαριόν Κοτιγιάρ.

Οι Πιτ και Κοτιγιάρ είχαν συνεργαστεί πρόσφατα, καθώς είχαν πρωταγωνιστήσει στην ταινία World War II. Μάλιστα κατά καιρούς είχαν έρθει στο φως δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν πως οι δύο σταρ στα γυρίσματα της ταινίας είχαν έρθει πολύ κοντά. Σύμφωνα με πληροφορίες η Αντζελίνα είχε τότε θορυβηθεί και είχε προσλάβει ντετέκτιβ για να παρακολουθεί τις κινήσεις του πρώην, πια, συζύγου της. 

Ο ντετέκτιβ, αποκάλυψε στη Τζολί, πως ο Πιτ τα τελευταία δύο χρόνια την απατούσε με την ηθοποιό και πως κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στο Λονδίνο, γλεντούσε κάθε βράδυ, έπαιρνε ναρκωτικά και συμπεριφερόταν σαν να είναι έφηβος. 

«Συντετριμμένη από τις φήμες» που τη θέλουν να είναι το μοιραίο πρόσωπο στον γάμο των Brangelina δηλώνουν πως είναι πρόσωπα του περιβάλλοντος της 40χρονης Μαριόν Κοτιγιάρ, που είναι παντρεμένη με τον 43χρονο συνάδελφο και συμπατριώτη της Γκιγιόμ Κανέ με τον οποίο έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Μαρσέλ, πέντε ετών σήμερα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το διαζύγιο αυτό αποτελεί την «κρύα εκδίκηση» της Τζένιφερ Άνιστον, την οποία ο Πιτ άφησε στα… κρύα του λουτρού για την Ατζελίνα….

Και το «σήριαλ» συνεχίζεται…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments