Τι είπε ο Βλαχοδήμος για την απομάκρυνση Στραματσόνι; | Pagenews.gr
Pagenews Team 4 Δεκεμβρίου 2016, 08:06

Διαβάστε τις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova…

Για την αλλαγή προπονητή: «Δεν μιλήσαμε και πολύ οι παίκτες. Νομίζω ότι ο καθένας ξέρει ότι δεν τα πήγαμε καλά τις προηγούμενες εβδομάδες, μήνες και έπρεπε κάτι να αλλάξει τώρα».

Γι΄ αυτό που δεν πήγε καλά με τον Στραματσόνι: «Δεν βγάλαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Αυτό είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί. Θες να κερδίσεις και χάνεις τα παιχνίδια ή παίρνεις ισοπαλία».

Για το αν θεωρεί πως με τον Ουζουνίδη η ομάδα θα βγάλει το 100%: «Πιστεύω ναι. Ξέρει την Super League, ξέρει πως είναι τα πράγματα εδώ στην Ελλάδα και εύχομαι να πάνε όλα καλά».

Για το πόσο διαφορετικός μπορεί να εμφανιστεί ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον ΠΑΟΚ: «Πιστεύω ότι το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ήταν το χειρότερο παιχνίδι, το γήπεδο ήταν χάλια, δεν ξέρω αν έπρεπε να παίξουμε κιόλας. Θεωρώ όμως ότι έπρεπε να κερδίσουμε. Το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ σοβαρό και πρέπει να κερδίσουμε τουλάχιστον για εμάς, την ομάδα και τους οπαδούς μας».

Για την αποχή της Θύρας 13 στο ματς με τον ΠΑΟΚ: «Με τα επόμενα ματς και εύχομαι να κερδίσουμε έτσι πάλι τους φιλάθλους».

Για το αν μπορεί να καθιερωθεί στο τέρμα του Παναθηναϊκού: «Δεν ξέρω αυτά θα τα πει ο προπονητής, εγώ προσπαθώ να δίνω σε κάθε προπόνηση τα δυνατά μου και όλα είναι απόφαση του προπονητή».

Πηγή:sportdog.gr