Αθλητισμός

Που πας με 10 γκολ σε 10 ματς;

Που πας με 10 γκολ σε 10 ματς;
Λίγο πριν το εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Λίμπερετς στην Τούμπα (8/12) το οποίο θα κρίνει το περαιτέρω φετινό ευρωπαϊκό μέλλον του Δικέφαλου, ρίχνοντας κάποιος μια ματιά στα στατιστικά της ομάδας στο πρώτο 1/3 του πρωταθλήματος θα διαπιστώσει εύκολα ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα στην ομάδα, ειδικά στην επίθεση, που πρέπει να διορθωθούν.

​Η βαθμολογική συγκομιδή (11 βαθμοί σε 10 ματς με σημείωση ότι υπάρχει και το -3 από πέρυσι…) είναι από τις πιο φτωχές στην ιστορία του ΠΑΟΚ μετά από τις 10 πρώτες αγωνιστικές της σεζόν.

Επίσης ο ΠΑΟΚ μετράει μόλις 10 γκολ σε 10 αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα!

Ο Δικέφαλος σκοράρει μόλις ένα γκολ ανά 13 τελικές προσπάθειες ενώ δέχεται γκολ (έχει παθητικό 10 τερμάτων) κάθε 6,9 τελικές.

Η επιθετική συγκομιδή είναι πολύ φτωχή. Ο Κουλούρης και ο Ροντρίγκες έχουν από τρία γκολ και από ένα έχουν οι Μάτος, Μπίσεσβαρ, Βαρέλα και Μυστακίδης.

Το πιο παράδοξο παραμένει το γεγονός ότι ο Στέφανος Αθανασιάδης σε 8 συμμετοχές (513 λεπτά) δεν έχει σκοράρει ακόμη στο πρωτάθλημα!

Ακόμη ο Δικέφαλος παραμένει σταθερά πρώτος στη Super League σε χαμένες ευκαιρίες (18 έναντι 14 του ΠΑΣ Γιάννινα που ακολουθεί) αλλά και στα δοκάρια (έχει 7 όσα και η ΑΕΚ).

Πηγή: inpaok.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments