Αθλητισμός

Παρέμεινε κάτω από Αστέρα Τρίπολης ο Παναθηναϊκός

Παρέμεινε κάτω από Αστέρα Τρίπολης ο Παναθηναϊκός
Το ντροπιαστικό φινάλε του Παναθηναϊκού στη φετινή ευρωπαϊκή πορεία του, τον διατήρησε κάτω κι από τον Αστέρα Τρίπολης στη βαθμολογία της UEFA. Άνοδος για ΠΑΟΚ, πτώση για Ολυμπιακό...

​Ο Αστέρας Τρίπολης παραμένει η ελληνική ομάδα με την τρίτη καλύτερη βαθμολογία στο ranking της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας. Κι αυτό βέβαια λόγω της… ανικανότητας του Παναθηναϊκού, που κατόρθωσε να μαζέψει ένα βαθμό όλο κι όλο στα έξι ματς των ομίλων και παρ’ ό,τι βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής από τους Αρκάδες, έκλεισε και τη φετινή χρονιά χαμηλότερα στη βαθμολογία. 

Συγκεκριμένα το Τριφύλλι βρίσκεται στην 125η θέση, με την ομάδα της Τρίπολης στην 123η (124η η Σαμπντόρια), ενώ πίσω από τους “πράσινους” βρίσκονται ο Ατρόμητος (147ος), η ΑΕΚ (213η), ο ΠΑΣ Γιάννινα (213ος) και η Ξάνθη (213η) σε ισοβαθμία. 

Από εκεί και πέρα τη μεγαλύτερη άνοδο την είχε ο ΠΑΟΚ που κέρδισε τρεις θέσεις με την πρόκριση στους “32” του Γιουρόπα Λιγκ και πλέον είναι 57ος, ενώ ο Ολυμπιακός έχασε μία θέση και υποχώρησε στην 26η, κάτω από τη Βιγιαρεάλ, αλλά παραμένει πάνω από μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ όπως η Μίλαν, η Λίβερπουλ, η Ρόμα κι ο Άγιαξ.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments