Αθλητισμός

Ο Λάιονς περιμένει τον Ολυμπιακό, αλλά…

Ο Λάιονς περιμένει τον Ολυμπιακό, αλλά…
Ισραηλινό δημοσίευμα κάνει λόγο για συμφωνία του Μαρκ Λάιονς με την Χάποελ Τελ Αβίβ, αλλά ο παίκτης θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή «δυναμική» κίνηση του Ολυμπιακού.

Η ιστοσελίδα «walla.co.il» αναφέρει πως ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την ομάδα του Τελ Αβίβ και πως η μεταγραφή σύντομα θα ολοκληρωθεί. Πάντως, αν και οι Ισραηλινοί κάνουν λόγο για συμφωνία, η πραγματικότητα είναι πως δεν υπάρχει ακόμη οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αυτό συμβαίνει, καθώς ο Λάιονς σκοπεύει να περιμένει τις επόμενες ώρες, προκειμένου να δει μήπως προκύψει συμφωνία με κάποια ομάδα της Euroleague και δη με τον Ολυμπιακό, ο οποίος -όπως αποκάλυψε το SDNA- εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωσή του για την αντικατάσταση του Ντάνιελ Χάκετ.

Πράγματι, ο Αμερικανός έχει προχωρήσει τις συζητήσεις του με την Χάποελ, πάντα όμως με αυτό τον αστερίσκo. Αν δεν συμβεί, όμως, αυτό που έχει ως προτεραιότητα, δηλαδή να βρεθεί σε ομάδα της Euroleague, τότε θα προχώρησει σε οριστικό deal με τους Ισραηλινούς.

Πηγή:sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments