Γυναίκα

Ο Μάσιμο Τζιορτζέτι αποχωρεί από τον οίκο Emilio Pucci

Ο Μάσιμο Τζιορτζέτι αποχωρεί από τον οίκο Emilio Pucci
Ο οίκος μόδας που είναι συνώνυμος με το ιταλικό jet set αναζητά τον αντικαταστάτη του.

Ο οίκος Emilio Pucci αλλάζει σελίδα μετά την αποχώρηση του καλλιτεχνικού διευθυντή Μάσιμο Τζιορτζέτι.Ο σχεδιαστής αποφάσισε να αποχωρήσει από τον οίκο μόδας για να ασχοληθεί με το δικό του brand MSGM, που ιδρύθηκε το 2009. 

“Η εμπειρία με τον Emilio Pucci, ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά και ιστορικά brand στον χώρο της μόδας, ήταν ένα συναρπαστικό ταξίδι, το οποίο επίσης συνέβαλε στην επαγγελματική μου εξέλιξη” είπε ο Τζιορτζέτι.

“Σήμερα, το brand μου χρειάζεται ολοένα και περισσότερο την προσοχή μου και όλη μου την ενέργεια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Λαουντόμια Πούτσι (κόρη του ιδρυτή του οίκου), τον όμιλο LVMH, τον Μάουρο Γκριμάλντι και όλη την ομάδα του Emilio Pucci που με υποστήριξαν σε αυτή την όμορφη περιπέτεια” πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος του οίκου, Μάουρο Γκριμάλντι, ανακοίνωσε πως το “διαζύγιο” ήταν κοινή συναινέση, με τον Τζιορτζέτι να μην ανανεώνει το συμβόλαιό του.

“Αποφασίσαμε σε πλήρη συμφωνία τον τερματισμό της συνεργασίας» είπε ο Γκριμάλντι. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά και εκ μέρους της εταιρείας, τον Μασίμο Τζιορτζέτι για σπουδαίο επαγγελματισμό που επέδειξε τα δύο αυτά χρόνια συνεργασίας» υπογράμμισε. 

Ο Τζιορτζέτι διαδέχθηκε τον Πέτερ Ντούντας στον οίκο μόδας Emilio Pucci. Η προτίμησή του στα prints και στα έντονα χρώματα έφερε μία νεανική αίσθηση στο brand.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments