Αθλητισμός

Ο προπονητής της Σάλτσμπουργκ, Όσκαρ Γκαρθία, υποψήφιος για τη Μπαρτσελόνα

Ο προπονητής της Σάλτσμπουργκ, Όσκαρ Γκαρθία, υποψήφιος για τη Μπαρτσελόνα
Μπορεί ο Ερνέστο Βαλβέρδε και ο Χουάν Κάρλος Ουνθουέ να παραμένουν φαβορί για την αντικατάσταση του Λουίς Ενρίκε στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο φαίνεται πως... παίζει και το όνομα του Όσκαρ Γκαρθία.

Πολλοί ενδεχομένως θα αποροήσουν… Κάποιοι ίσως να αγνοούν ακόμα και ποιος είναι αυτός που… απειλεί να πάρει τη δουλειά από τον προπονητή της Μπιλμπάο και τον στενό συνεργάτη του Λουίς Ενρίκε.

Ωστόσο, δημοσιεύματα καταλανικών εφημερίδων αναφέρουν ότι η περίπτωση του 43χρονου Ισπανού τεχνικού, ο οποίος από το 2015 κάθεται στον πάγκο της Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ, εξετάζεται πολύ σοβαρά από τους ανθρώπους των Καταλανών.

Πρόκειται για έναν τεχνικό, ο οποίος ταιριάζει στο προφίλ που θέλει η διοίκηση της Μπαρτσελόνα: είναι νέος και ταλαντούχος κι επίσης γνωρίζει πολύ καλά τον σύλλογο, καθώς ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στους «μπλαουγκράνα» έξι σεζόν, ενώ από τα τμήματα υποδομής των καταλανών άρχισε την προπονητική καριέρα του, πριν συνεχίσει στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (δύο φορές), στη Μπράιτον και στη Γουότφορντ.

Όπως αναφέρεται, μάλιστα, στα ρεπορτάζ ένας νέος και φιλόδοξος προπονητής όπως ο Γκαρθία μπορεί να γίνει αποδεκτός στα αποδυτήρια της ομάδας, σε σχέση με κάποιον… φτασμένο.

Σε κάθε περίπτωση, η απόφαση για τον διάδοχο του Λουίς Ενρίκε δεν θα ληφθεί αν δεν ξεκαθαρίσουν οι στόχοι της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν. Η επόμενη εβδομάδα ίσως κρίνει πολλά…

πηγή:  sdna.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments