Αθλητισμός

Χιμένεθ: Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς όταν έχεις έναν τελικό μπροστά σου

Χιμένεθ: Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς όταν έχεις έναν τελικό μπροστά σου
Τι είπε ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου.

​Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν ήταν εύκολο να συγκεντρωθεί στο σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ κι ενώ έχει μπροστά της έναν τελικό Κυπέλλου, μίλησε ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου.

Συγκεκριμένα ο προπονητής τόνισε: «Στο α’ ημίχρονο δεν παίξαμε καλά. Μ’ ένα συλλογικό λάθος δεχτήκαμε το γκολ. Στο β’ μέρος, αν και το αποτέλεσμα ήταν εναντίον μας, παίξαμε καλά, σκοράραμε, αλλά και τα Γιάννενα ήταν επικίνδυνα σε 2-3 επιθέσεις».

Για το αν η ΑΕΚ… ξύπνησε μαθαίνοντας ότι ο ΠΑΟΚ κερδίζει: «Είναι περίπλοκο να το εξηγήσεις σ’ αυτές τις περιπτώσεις. Είναι δύσκολο να συγκεντρωθεί μια ομάδα που έχει έναν τελικό σε λίγες μέρες. Χρειαζόμασταν να ξεκουράσουμε παίκτες, αλλάξαμε σύστημα. Ειλικρινά οι διαστάσεις και η κατάσταση του γηπέδου δεν ευνοεί να παιχτεί ποδόσφαιρο. Η μπάλα ήταν περισσότερο στον αέρα, παρά κάτω. Γι’ αυτό και είμαι περήφανος για την προσπάθεια των παικτών μας, ειδικά στο β’ ημίχρονο δώσανε τον καλύτερο εαυτό τους οι παίκτες, παρότι δεν κυλούσε καλά η μπάλα».

Για το αν δοκίμασε πράγματα εν όψει τελικού: «Σκέφτηκα απλά να κερδίσω το ματς χωρίς να ρισκάρω με φορτωμένους από παιχνίδια παίκτες. Και μετά έτσι όπως πήγε το παιχνίδι χρησιμοποίησα κάποιους παίκτες που δεν ήθελα στην αρχή. Δεν ήθελα να παίξει ο Μάνταλος τελικά τον έβαλα γιατί ήθελα σήμερα να κερδίσω το παιχνίδι».

Πηγή: aek365.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments