Άδωνις: Η ΝΔ δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Σαββίδη | Pagenews.gr
Pagenews Team 2 Μαΐου 2017, 14:24 2 Μαΐου 2017, 14:24

Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Ιβάν Σαββίδη, υποστήριξε ο αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης.


Όπως είπε ο Ιβάν Σαββίδης επί Νέας Δημοκρατίας πήρε τον ΠΑΟΚ, το Μακεδονία Παλλάς, τη ΣΕΚΑΠ και την έκταση στη Χαλκιδική. «Ο κ. Σαββίδης ήταν και είναι ευπρόσδεκτος, ως ένας άνθρωπος που θέλει να επενδύσει εκατομμύρια στη χώρα. Η ΝΔ δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Ιβάν Σαββίδη είναι ψευδές αυτό», ανέφερε στο Ράδιο Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το thestival.gr.


«Πράγματι ήταν επιθυμία της τότε κυβέρνησης να πάει η ΣΕΚΑΠ στα χέρια ενός Έλληνα πατριώτη παρά στα χέρια ενός Τούρκου», επισήμανε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.


Σχετικά με τη στάση της ΝΔ στη Βουλή για την τροπολογία της κυβέρνησης τόνισε ότι η συγκεκριμένη τροπολογία ανοίγει ένα τεράστιο παράθυρο διαφθοράς και πως ο εκάστοτε υπουργός Οικονομικών εάν θεωρεί ότι ένας επιχειρηματίας είναι ανενημέρωτος για τα χρέη μιας επιχείρησης όταν την αγοράζει, τότε μπορεί να τα σβήνει.«Η τροπολογία είναι λάθος και η Ν.Δ. την καταψήφισε γιατί θεωρεί την διαδικασία απαράδεκτη. Θέλετε να βοηθήσουμε; Φέρτε το με διαφάνεια στη Βουλή και η ΝΔ θα είναι η πρώτη που θα βοηθήσει αν θεωρεί ότι είναι σωστό», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Ετικέτες: