Διεθνή

Ο Τραμπ σε… μεξικάνικη μπύρα που γίνεται ανάρπαστη (pics)

Ο Τραμπ σε… μεξικάνικη μπύρα που γίνεται ανάρπαστη (pics)
"Γνωρίζαμε ότι η μάρκα Τραμπ θα ήταν αμφιλεγόμενη, αλλά πουλάει φανατικά" δηλώνει ο Λουίς Ενρίκε ντε λα Ρεγκέρα, που είναι ο διευθύνων σύμβουλος της ζυθοποιίας Casa Cervecera Cru Cru.

Δεν γνωρίζουμε αν τη στιγμή που πίνουν λένε “εις υγείαν του Ντόναλντ Τραμπ”. Ούτε αν ο ίδιος ο Αμερικανός πρόεδρος έχει ζητήσει να δοκιμάσει από την… μπύρα του. Αυτό που γνωρίζουμε είναι πως και που δήλωσαν οι ίδιοι οι άνθρωποι της ζυθοποιίας, είναι πως η μπύρα με το πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ στην ετικέτα της πουλάει… φανατικά.

Μεξικανοί και Αμερικανοί παραγωγοί μπύρας αποφάσισαν να παρουσιάσουν τον πρόεδρο Τραμπ, ως έναν μουσικό μαριάτσι στην ετικέτα μίας νέας μπύρας. Η προσπάθεια τους να εκμεταλευθούν το virality του Ντόναλντ Τραμπ πέτυχε πέρα από όσο θα περίμεναν οι ίδιοι.

“Γνωρίζαμε ότι η μάρκα Τραμπ θα ήταν αμφιλεγόμενη, αλλά πουλάει φανατικά” δηλώνει ο Λουίς Ενρίκε ντε λα Ρεγκέρα, που είναι ο διευθύνων σύμβουλος της ζυθοποιίας Casa Cervecera Cru Cru.

Η ίδια η ονομασία της μπύρας “Amigous Cerveza” έχει στόχο να χλευάσει την αμερικανική προφορά της λέξης amigo που σημαίνει φίλος. Διατέθηκε για πρώτη φορά μέσα στο Μάιο και η ανταπόκριση των καταναλωτών ήταν πολύ μεγαλύτερη από την αναμενόμενη, σε σημείο που η προσφερόμενη ποσότητα ήταν κατά πολύ ανεπαρκής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments