Διεθνή

Αγγλία: Μαθητές φόρεσαν φούστες επειδή τους απαγόρευσαν τις βερμούδες (pics)

Αγγλία: Μαθητές φόρεσαν φούστες επειδή τους απαγόρευσαν τις βερμούδες (pics)
Ο υπεύθυνος του σχολείου τους είπε "αν θέλετε ελάτε με φούστες" κι εκείνοι δεν του... χάλασαν χατήρι.

Στη Μεγάλη Βρετανία, όπως και σε πολλές περιοχές της Ευρώπης, ο υδράργυρος έχει χτυπήσει… κόκκινο και ο καύσωνας έχει κάνει την εμφάνισή του.

Στο Έσεξ το θερμόμετρο είναι σταθερά πάνω από τους 30 βαθμούς τις τελευταίες μέρες και στην Ακαδημία Ίσκα οι μαθητές ζήτησαν από τους καθηγητές άδεια να φορέσουν βερμούδα. Η απάντηση, ωστόσο, ήταν αρνητική.

Ωστόσο η απάντηση δεν ήταν ένα απλό “όχι”, αφού συνοδεύτηκε από… αστειάκι. “Μπορείτε να βάλετε φούστα αν θέλετε”, είπε ο υπεύθυνος στους μαθητές, προφανώς αστειευόμενος, αλλά μία μέρα μετά είδε τα αποτελέσματα.

Πέντε πιτσιρικάδες εμφανίστηκαν με φούστες που είχαν δανειστεί από τις συμμαθήτριές τους, ενώ την μεθεπόμενη το φαινόμενο μεγάλωσε, καθώς έκαναν δεκάδες την εμφάνισή τους έτσι…

Μαθητές φόρεσαν φούστες επειδή τους απαγόρευσαν τις βερμούδες (pics)

«Σίγουρα τους είπε για πλάκα, αλλά οι μαθητές το πήραν στα σοβαρά. Από τη στιγμή που τους είπαν έτσι, δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα οι καθηγητές», δήλωσε σύμφωνα με τον Guardian μία μητέρες.

Μία άλλη συμπλήρωσε: «Στα παιδιά δεν αρέσει η αδικία. Τα αγόρια βλέπουν τις καθηγήτριες με φούστες και σανδάλια, την ώρα που εκείνοι είναι υποχρεωμένοι να φοράνε παντελόνια. Το θεωρούν άδικο με τόσο υψηλές θερμοκρασίες».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments