Αθλητισμός

“Πράσινος” και ο Περπέρογλου

“Πράσινος” και ο Περπέρογλου
Μεταγραφικό ντεμαράζ για τον Παναθηναϊκό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, οι "πράσινοι" συμφώνησαν σε όλα με τον Στράτο Περπέρογλου.

Το ένα θέμα πίσω απ’ το άλλο κλείνει ο Παναθηναϊκός, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα του Panathinaikos24.gr, συμφώνησε και με τον Στράτο Περπέρογλου, ο οποίος επιστρέφει στα πράσινα.

Ο «Πέρπε» θα έρθει και θα «κουμπώσει» με τον Θανάση Αντετοκούνμπο στη θέση «3», όπου θα υπάρχει και ο Κέι Σι Ρίβερς, κάτι που σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός θα διαθέτει μεγάλη πληρότητα στα φόργουορντ και ο Τσάβι Πασκουάλ, θα έχει πολλές λύσεις και τη δυνατότητα να παίζει με πολλά και διαφορετικά σχήματα.

Ο Έλληνας φόργουορντ, αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος τον γνωρίζει καλά από την κοινή τους χρονιά στην Μπαρτσελόνα (2015-2016) και εκτιμά πως με την εμπειρία του και το καλό του περιφερειακό σουτ, θα «δέσει» άριστα στο σύνολο που ετοιμάζει ο Καταλανός, την επόμενη χρονιά.

Με την προσθήκη και του Μάρκους Ντένμον, ο Παναθηναϊκός έχει σχεδόν ολοκληρώσει το μεταγραφικό του πλάνο, χωρίς να αποκλείεται και άλλη μία κίνηση στους «κοντούς», ενώ πάντα υπάρχει στο κάδρο και ο Μήτογλου για το «4». Όσον αφορά τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, σύμφωνα και με την εισήγηση του Πασκουάλ, μάλλον θα δοθεί δανεικός, ούτως ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει πιο έτοιμος στο «τριφύλλι».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments